در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
مادر کودکان کار و بی بضاعت..........پروردگارا،،،از جفای دوستان... از ظلم ستمگران..، از ستم خطاکارن..،از تحقیر ظالمان ..از هیاهوی حاکمان..از حیله های بدکاران ،.و از نقشه های خیانتکاران،به تو پناه آوردم.... از ابلیس که وسوسه هایش همچون تیری در تاریکی قلب مرا نشانه رفته و همچون گرگی گرسنه در هر زمان و هر مکان،، به دنبال طعمه اش می آید،، به تو پناه آوردم ........ به تو پناه آوردم..حال آنکه تو بهترین پناه بندگانت هستی........پس مرا یاری ده که تو بهترین یاوری و بر هر چیز توانایی............
بهترین کاری که تا حالا انجام دادم ایمان داشتن به خودم بوده...!💚 لجباز و یکمی یه دنده✌🏻🙂داره لبات میخنده☺️آره اینجاش قشنگه 😍 هرکی تورو دیدت از دور میگه چشمای بد دور🧿💖تویی خوشگل خودم ک 💕
آخه عمه هام هستن خونشونم نزدیک خونمونه😑🤦🏻♀️شام قرار نبود بمونن ولی شام هم درست کردیم خوردن تا یک شد تقریبا گفتیم حتما میرن حالا دیگه هنوز هستن😭😭😭دارن میگن و میخندن و خاطره میگن واقعا خیلی بیشعورن