2777
2789
عنوان

دعوا باخوا

241 بازدید | 27 پست

ما خونه ی مامانم بودیم. چندروزه چون شوهرم نیست من اینجام .خواهرم هم از یه شهر دیگه اومده. اینجاست من موقع شام رفتم دستمو بشورم یهو خواهرم اومد شیر آبو زد اونورمن داشتم دستمو میشستم .اونم میخواست دستشو بشوره. گفتم صبر میکردی یه لحظه کارم تموم میشد  بعدم اون من داشتم آب میخوردم یهو به شوخی از پشت زد به من منم یه ذره آب تا خواست بره تو دستم پاشیدم به پشتش .برگشت با حرص دستشو پر کرد ابو ریخت رو من بعدم گفت باید سفره رو باز کنی گفتم تو چیکار به من داری .دعوا شد .رفت نشست گفت من باز نمیکنم .تو داری قیافه میگیری فک میکنی کی هستی چون وضعیت مالی شوهر من خوبه اینطوری فکر میکنه .درصورتی که من اصلا قیافه نمیگیرم .ناگفته نمونه که ظهر داداشم اینا هم بودن ظرفارو منو زنداداشم شستیم .من چایی دم کردم .بردم بعد خواهرم نه سر جمع کردن سفره کمک کرد نه ظرفا .آخرشم با شوهرش چایی خورده بود میگفت بیا اینارو جمع کن .بعدم شوهرم اومد.. دختر اون ۴ سالشه دختر من ۲ سال هم نشده .خیلی دختر منو میزنه  .برده بود دخترمو اون اتاق اذیت میکرد یهو شوهرم رفت دخترمو بیاره بیرون نمیدونم شوهرم زده بودتش یانه اون با گریه اومد گفت شوهر خاله منو زد شوهرمم گفت سرش خورد به در .بعد دخترش اومد محکم زد تو صورت شوهرم .بعد شوهر خواهرمم مثل اوسکلا نشسته بود می‌خندید .بعدم با خواهرم کلی بحث و دعوا اون رفت خونه ی جاریش .من موندم اینجا فردا برم خونم  درضمن خواهرم خیلی به من حسودی میکنه .برگشت به دخترم .زبونم لال گفت یتیم .منم هرچی از دهنم دراومد بهش گفتم با مامانمم دعوا کرد .به نظرتون من مقصرم 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بیچاره مادرتون

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

مگ مهدکودکه

درضمن چجوری میزاری بچتو بزنه من باشم دستشو میشکنم میخواد هرکی باشه

کاربری ک زرررت میخوای ریپ مخالف بزنی. نزن من اعصاب ندارم یه چی میگم میشینی گریه میکنی. تو تاپیک نظرتو بده و برو دنبال ریپ نباش حرف نزنی نمیگن لالی نترس. (حتی ایماناتونم بوی گناه میده.)از بدا نترس چون میدونی چقدر بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقدر بدن... شما هرچقدرم کوچیک باشی خدا واسه همه به یه اندازه بزرگه.. من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم🙃اینجا میاین دبیرادبیات نشید هی غلط املایی بگیرید چون خیلی رو مخید. این آخرین سیمکارت از خاندان مادری بود ک تونستم دوباره باهاش ثبت‌نام کنم. فحش نده ک فحش ندم تا باز نترکم.از 97 عضوم ولی 98 بار ترکیدم فقط خط شوهرعمم مونده ک باهاش ثبت‌نام کنم
خوا چیه

خوا میشه خواهر 

خدایا میشه پدرم خوب بشه خیلی سختی کشیده به ارزوش برسه،مادرم مریضیش برطرف بشه ،برادرم کار خوب پیدا کنه ازدواج کنه،خواهرم یه بخت خوب قسمتش بشه،دخترمو شوهرم همیشه سلامت باشن،خودمم جونم بشه فدای همشون ناراحتیشونو مریضیشونو نبینم ای خدا محافظ خانوادم باش
شوهرت اگه زدش ازبچه هم بچه تره خوب دتمادتون سکوت کرد فقط خندید

اخه خیلی بعد میزنه اگه حواست نباشه دور ازجون بچرو ذلیل میکنه دیروز زده پیشونی دخترم از ۲ جا شکسته .یامثلا قند پر میکنه تو دهنش ...