2777
2789
همسرت نیس  دوس پسرته درسته؟

دس پسر هم نبود .... هم کلاسی دانشگاهم بود ی سال دوست معمولی بودیم و خیلی صمیمی .... ۴ماه پیش قطع ارتباط کردیم ب ی دلایلی ۳ ماه پیش بهم گفت دوست دارم و در به درتم و .... من محل نذاشتم انتظار داشتم بازم منت بکشه ک نکشید ... ی ماه بعدش بهس گفتم دوستت دارم گفت من هیچوقت نمیخاستمت و فقط دوستت داشتم مثل خواهرمی و رل زدم .... من چن روز حالم بد بود و گریه میکردم و .. بهش هم گفتم حالم بده بعد رفتم بیرون و استوری گذاشتم اونم عکس با بیوگرافی رل جدیدش استوری کرد دوباره من رفتم بیرون اونم باز عکس استوری کرد من واکنشی نشون ندادم بعد شب دیدم بلاکم کرده قبل عید از بلاک درش اوردم چون تقریبا فراموش کردم اونم روز عید دراورد استوریاشو دیدم اونم استوریامو دید شبش دوباره بلاکم کرده بود با اینکه من دیگ بش پیام ندادم 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه نه ایناش باعث ترس نیس خب چیزی ک باعث ترسه اینه ک قابل برگشت نیس متاسفانه این قضیه و نکته دیگ ...

از وقتی فعال کردی اذیت می شی؟

یعنی اگه برمی گشتی فعالشون نمی کردی؟

ممنون بابت اطلاعاتت❤️

دس پسر هم نبود .... هم کلاسی دانشگاهم بود ی سال دوست معمولی بودیم و خیلی صمیمی .... ۴ماه پیش قطع ارت ...

اصلن ثبات نداره احساسش..

روی حس همچین فردی نمیشع حساب بازکرد عزیزم

با دست پس میزنه با پا پیش میکشه

نقش او درچشم ما...هر روز خوش تر میشود :)

اصلن ثبات نداره احساسش.. روی حس همچین فردی نمیشع حساب بازکرد عزیزم با دست پس میزنه با پا پیش ...

بنظرت واقعا عاشق اون دخترس؟بخاطر اینکه گف مث خاهرم دوستت دارم اعتماد ب نفسم نابود شد حس میکنم خیلی زشت و بیریختم ک اینطور میگه 

از وقتی فعال کردی اذیت می شی؟ یعنی اگه برمی گشتی فعالشون نمی کردی؟ ممنون بابت اطلاعاتت❤️

نه فعال نمیکردم چون احساسات غالب خودم غم و غصه و چیزای منفیع

حس غالب وجودت هرچی باشه همونو ازمحیط دریافت میکنی فقط

ادمی ک روحیه  ش شاده و سرزنده اگ فعال کنه این شادی ده برابرمیشه وادمی مث من افسرده..فعال ک میکنه غم دریافتی از محیط هم ب نسبت بقیه خیلی بالاترمیشه براش

بنظرت واقعا عاشق اون دخترس؟بخاطر اینکه گف مث خاهرم دوستت دارم اعتماد ب نفسم نابود شد حس میکنم خیلی ز ...

نه اینجور ادما معمولن عاشق نمیشن

باهرکسی هم ک باشن تایک مدتی تاریخ انقضا داره براشون

دلشونو ک زد میرن سراغ بعدی

اینم بگم ک زیبایی نسبیه

شاید مثلن منی ک از نظر خواهرم زشتم از نظر دوستم زیبا باشم

برای شما هم همینطور

ملاک زیبایی برای هرکسی متفاوتع پس خودتونو بامعیارای افرادموقت زندگیتون نسنجین

پس چرا این دختره دلشو نمیزنه اگ بره بگیردش من دیوونه میشم

برای کسی غصه بخور ک ارزششو داشتع باشه

اون الان با اون دختره عشقوحال و خوشگذرونی میکنه ت میشینی زانوی غم ب بغل میگیری از ازدواج احتمالیشون ناراحتی⁦🤦🏻‍♀️⁩

ازدواج هم بکنن پایان خوبی نداره و نهایتن ب طلاق ختم میشه

چرا؟ چون امثال این اقا ک احساسات زودگذرو هوس الود دارن نمیتونن تمام عمر پایبند به یک نفربمونن

برای کسی غصه بخور ک ارزششو داشتع باشه اون الان با اون دختره عشقوحال و خوشگذرونی میکنه ت میشینی ز ...

اخه من فک میکنم اون اینطوری نیست فکر میکنم  پسر خوب و پاکیه نه خوش گذرون نمیدونم اصلا چی بگم فقط دلم میخاد برگرده چون فقط اونو میخام هیچ کس رو نمیتونم اونطوری دوس داشته باشم 

اخه من فک میکنم اون اینطوری نیست فکر میکنم  پسر خوب و پاکیه نه خوش گذرون نمیدونم اصلا چی بگم فق ...

عزیزم چقد ما خانوما احساسی تصمیم میگیریم اخه⁦🤦🏻‍♀️⁩

همینقد بگم ک همه چیز توی احساس و علاقه خلاصه نمیشه

طرف وقتی خودش شمارو پس زده...این ینی چی؟

ببخش ک رک میگم ینی علاقه ای بهت نداره و حس شما یک طرفس..

پس بخاطر خودت هم ک شده سعی کن چیزی ک برای ت ساخته نشده رو بهش دل نبندی

عزیزم چقد ما خانوما احساسی تصمیم میگیریم اخه⁦🤦🏻‍♀️⁩ همینقد بگم ک همه چیز توی احساس و علاقه خلا ...

سلام عزیزم...حست نسبت به باردار شدن من چیه کی باردارم..اقدام بچه دومم..خدا پسرتو نگه داره واست

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا