2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم لطفن برای خودت ارزش قائل شو  کسی ک این مدت طولانی بهت دروغ گفته و هیچ تلاشی برای بهبود ر ...

اره گلم همه رو میدونم بخدا 

ولی نمیتونمم کسی دیگه رو جایگزین کنم حتی تصورشم برام سخته، اون خیانت میکنه بهم از فردا؟ کسیو جایگ میکنه؟یا در حد تهدید بود حرفاش؟

عزیزم میشه بگی ایندمو چجوری می بینی؟ متاسفانه حسم خودم برای خودم کار نمی کنه😐😂

من عزیزم چاکراه اول و دومم رو تزکیه کردم طبق اون گاهی یسری چیزا ب ذهنم میرسه و میگم ک معمولن هم درسته ( وارد جزئیاتش نمیشم مفصله⁦🤦🏻‍♀️⁩)

اینده رو نمیشه تصور یا پیش بینی کرد ولی طبق حس شیشمم با این اقا اگ بخای ادامه بدی اینده خوبی نداری😐⁦🤦🏻‍♀️⁩

ازحذف ادمای سمی زندگیت نترس

نقش او درچشم ما...هر روز خوش تر میشود :)

اره گلم همه رو میدونم بخدا  ولی نمیتونمم کسی دیگه رو جایگزین کنم حتی تصورشم برام سخته، اون خیا ...

اگ بگم تا الان هم خیانت کرده بازم نمیتونی کسی دیگ رو جایگزینش کنی؟

این اقاخودش دنبال بهونس ارتباطو قطع کنه ولی متاسفانه حس دوس داشتن و وابستگی شما اینقد زیاده ک متوجع نمیشین⁦🤦🏻‍♀️⁩

اره گلم همه رو میدونم بخدا  ولی نمیتونمم کسی دیگه رو جایگزین کنم حتی تصورشم برام سخته، اون خیا ...

عزیزم کلی بگم

من هیچ پالس مثبتی نسبت ب ایشون دریافت نمیکنم...

اگ بگم تا الان هم خیانت کرده بازم نمیتونی کسی دیگ رو جایگزینش کنی؟ این اقاخودش دنبال بهونس ارتبا ...

اره بعضی وقتا خودمم حس میکنم داره خیانت میکنه ولی بازم من نمیتونم هیشکی رو قبول کنم حتی خودشو 

نمیدونم میخوامش یا نه انقدر حالم بده ک گییج گیجم💔 

خیلی بد کرد باهام خیلیییی

میگن ممکنه یه چیزایی رو ببینی که خوشایند نیست مثل جن و...

نه نه ایناش باعث ترس نیس خب

چیزی ک باعث ترسه اینه ک قابل برگشت نیس متاسفانه این قضیه

و نکته دیگ اینکه فعال کردن و تزکیه چاکراه های اول تا پنجم عالیه و کمک میکنه

چاکراه ششم یا همون چشم سوم و مخصوصن هفتمه ک جای ترس داره خخ

اره بعضی وقتا خودمم حس میکنم داره خیانت میکنه ولی بازم من نمیتونم هیشکی رو قبول کنم حتی خودشو  ...

خیلی بهش وابسته شدی

ب گذر زمان احتیاج داری تافراموشش کنی عزیزم