گل_سرخ123 مدیر عضویت: 1399/10/13 تعداد پست: 16043 عنوان حس ششمم | مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 74 پست بگو فردا بی بی چکم مثبته یا منفی 1401/01/10 | 03:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yejidjwcieffhu عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 328 عزیزم لطفن برای خودت ارزش قائل شو کسی ک این مدت طولانی بهت دروغ گفته و هیچ تلاشی برای بهبود ر ... عزیزم میشه بگی ایندمو چجوری می بینی؟متاسفانه حسم خودم برای خودم کار نمی کنه😐😂
پسرم_آرمان عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 2136 چطور گلم وقتی زیادتلاش نمیکنی خب انتظار نتیجه دلخواه داشتن یکم دور از ذهنه☹️ نقش او درچشم ما...هر روز خوش تر میشود :)
هلنا_هستم عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 5041 عزیزم لطفن برای خودت ارزش قائل شو کسی ک این مدت طولانی بهت دروغ گفته و هیچ تلاشی برای بهبود ر ... اره گلم همه رو میدونم بخدا ولی نمیتونمم کسی دیگه رو جایگزین کنم حتی تصورشم برام سخته، اون خیانت میکنه بهم از فردا؟ کسیو جایگ میکنه؟یا در حد تهدید بود حرفاش؟
۱۲۱۲۰ عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 7269 تواین اوضاع بد اقتصادی بایدحرکتی ک ریسک کمتری داره انجام بدی خرید زمین یا خونه ریسکش کمتره چون میدو ... دقیقا کم ریسک ترین کار ملکه ایرانم❤️
پسرم_آرمان عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 2136 عزیزم میشه بگی ایندمو چجوری می بینی؟ متاسفانه حسم خودم برای خودم کار نمی کنه😐😂 من عزیزم چاکراه اول و دومم رو تزکیه کردم طبق اون گاهی یسری چیزا ب ذهنم میرسه و میگم ک معمولن هم درسته ( وارد جزئیاتش نمیشم مفصله🤦🏻♀️)اینده رو نمیشه تصور یا پیش بینی کرد ولی طبق حس شیشمم با این اقا اگ بخای ادامه بدی اینده خوبی نداری😐🤦🏻♀️ازحذف ادمای سمی زندگیت نترس نقش او درچشم ما...هر روز خوش تر میشود :)
پسرم_آرمان عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 2136 اره گلم همه رو میدونم بخدا ولی نمیتونمم کسی دیگه رو جایگزین کنم حتی تصورشم برام سخته، اون خیا ... اگ بگم تا الان هم خیانت کرده بازم نمیتونی کسی دیگ رو جایگزینش کنی؟این اقاخودش دنبال بهونس ارتباطو قطع کنه ولی متاسفانه حس دوس داشتن و وابستگی شما اینقد زیاده ک متوجع نمیشین🤦🏻♀️ نقش او درچشم ما...هر روز خوش تر میشود :)
yejidjwcieffhu عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 328 من عزیزم چاکراه اول و دومم رو تزکیه کردم طبق اون گاهی یسری چیزا ب ذهنم میرسه و میگم ک معمولن هم درست ... می ترسم چاکرا هارو فعال کنم😐😂ولی من با هیچ اقایی نیستم😐😂
پسرم_آرمان عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 2136 اره گلم همه رو میدونم بخدا ولی نمیتونمم کسی دیگه رو جایگزین کنم حتی تصورشم برام سخته، اون خیا ... عزیزم کلی بگممن هیچ پالس مثبتی نسبت ب ایشون دریافت نمیکنم... نقش او درچشم ما...هر روز خوش تر میشود :)
پسرم_آرمان عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 2136 می ترسم چاکرا هارو فعال کنم😐😂 ولی من با هیچ اقایی نیستم😐😂 ترس چرا؟؟؟ نقش او درچشم ما...هر روز خوش تر میشود :)
پسرم_آرمان عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 2136 می ترسم چاکرا هارو فعال کنم😐😂 ولی من با هیچ اقایی نیستم😐😂 درحال حاظرهم اگ نباشینزمان قبل و بعدی هم وجود داره عزیزم🙂 نقش او درچشم ما...هر روز خوش تر میشود :)
yejidjwcieffhu عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 328 ترس چرا؟؟؟ میگن ممکنه یه چیزایی رو ببینی که خوشایند نیست مثل جن و...
هلنا_هستم عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 5041 اگ بگم تا الان هم خیانت کرده بازم نمیتونی کسی دیگ رو جایگزینش کنی؟ این اقاخودش دنبال بهونس ارتبا ... اره بعضی وقتا خودمم حس میکنم داره خیانت میکنه ولی بازم من نمیتونم هیشکی رو قبول کنم حتی خودشو نمیدونم میخوامش یا نه انقدر حالم بده ک گییج گیجم💔 خیلی بد کرد باهام خیلیییی
هلنا_هستم عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 5041 عزیزم کلی بگم من هیچ پالس مثبتی نسبت ب ایشون دریافت نمیکنم... ممنونم گلم لطف کردی 🌹
پسرم_آرمان عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 2136 میگن ممکنه یه چیزایی رو ببینی که خوشایند نیست مثل جن و... نه نه ایناش باعث ترس نیس خبچیزی ک باعث ترسه اینه ک قابل برگشت نیس متاسفانه این قضیهو نکته دیگ اینکه فعال کردن و تزکیه چاکراه های اول تا پنجم عالیه و کمک میکنهچاکراه ششم یا همون چشم سوم و مخصوصن هفتمه ک جای ترس داره خخ نقش او درچشم ما...هر روز خوش تر میشود :)
پسرم_آرمان عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 2136 اره بعضی وقتا خودمم حس میکنم داره خیانت میکنه ولی بازم من نمیتونم هیشکی رو قبول کنم حتی خودشو ... خیلی بهش وابسته شدیب گذر زمان احتیاج داری تافراموشش کنی عزیزم نقش او درچشم ما...هر روز خوش تر میشود :)