2777
2789
عنوان

زشتع؟

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 26 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نوشته سلام عشق داداشم  حالت خوبه

بنویس سلام عزیزم ممنون

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             
من گفتم اجی😑😐😂یعنی زشت بود چی میگفتم اخه جوابشو بده فردا مودبانه

خو همین دیگه آدم چی بگه آخه بگم رقیه خانوم رقیه جان آبجی رقیه😂😂

یه صلوات بفرست

بگو سلام عزیزم😅ممنون شما خوب هستین؟

ش‍‌اي‍‌د ت‍‌و زن‍‌دگي‍‌ت م‍‌يلي‍‌ون‌ه‍‌ا آدم ب‍‌ب‍‌ي‍نى،ام‍‌ا ف‍‌ق‍‌ط ي‍‌كى از اون‍‌ا م‍‌يت‍‌ونہ‌ ق‍‌لبت‍‌و ب‍‌لرزونہ‌:)
نه خب خواهرا معمولاً مخ داداشا میزنن و ذوق میکنن داداش تو رابطه ست  شما سخت گرفتی پسره اگه لاش ...

خیلی وقته گفته 

چون یه بار زنگ زدم گوشیش خاهرش برداشت فک کردم خیانت کرده تشر زدم شمااااا خاهرش گفت شما زنگ زدی گفتم دختره پرو میگم گوشی محمد دست تو چیکار میکنه گفت ابجیشم گفتم شرمنده مثل اینکه خط رو خط شده🤣🤣🤣

یه صلوات بفرست
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز