2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت

281 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من ماه پیش پریود نشدم رفتم دکتر ازمایش دادم گفت کم کاری تیروئید داری، قرص داد ، خوردم باز ی دوره گذشت و نشدم ،امروز بیبی زدم مثبت شد ، یعنی واقعا باردارم؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ایشالا  که مامان شده باشی🥰

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

بازم فردا صبح بااولین ادرار بزن عزیزم تاخیالت راحتشه بعدم برو دکتر گلم

الان سفر هستم ولی حتما میرم ازمایش میدم انشاالله که همه چی خوب باشه، وهمبازی دخترم بیاد 🥲

ان شاءالله خیره گلم   شما یعنی قبلش اصلا بیبی نزده بودی ؟یا علائمی نداشتی؟

من ۲۷ دی اخرین پریودم بود، بعد که موادم گذشت و نشدم بیبی زدم منفی بود رفتم دکتر بعد ازمایش گفت تیروئیدت کم کاره، بهم دارو داد واون پریودم از دست رفته شد، دوره دوم پریود هم گذست دیدم باز نمیشم و ۶ روز گذشته گفتم  بیبی بزنم که غروب زدم و سریع دو خط شد

من ۲۷ دی اخرین پریودم بود، بعد که موادم گذشت و نشدم بیبی زدم منفی بود رفتم دکتر بعد ازمایش گفت تیروئ ...

اگ دوستداری بچه داشته باشه خدا بهت بده عزیزم 

شبیه به همیم تقریبا 

منم اخرین پریودم ۱۴ بهمن بوده  و اسفند ماه نشدم بیبی دوبار زدم منفیشد  بعد دهروز از موعدم پونزده روز فقط لکه بینی داشتم چندروزه ک پاکشدم ۴روز دیگ موعدمه و نمیدونم چمه .....‌

دعاکن واسم 

من ۲۷ دی اخرین پریودم بود، بعد که موادم گذشت و نشدم بیبی زدم منفی بود رفتم دکتر بعد ازمایش گفت تیروئ ...

الان هم علائمی دارید؟ کلا اینمدت چه علائمی داشتید؟ من الان بشدت احساس پریودشدن دارم و کمرم درد میکنه 

عذرمیخوام اتقد سوال میپرسم مهربون