2777
2789
عنوان

جاری..

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 26 پست
چطور؟

آخه شلوار پاره اونا ربطی نداره به صمیمی نبودنشون . رفتارو داری میچسبونی به ظاهرشون. و اینکه خیلی تاکید داری باهاشون فرق داری. اینو حتما با رفتارت بهشون فهموندی. اونام سمتت نمیان

قربون بودنت برم پسرم... 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اسی حس خوبی ازت گرفتم  جاری منم در ضمن اینجوره و دقیقا برا عقدم با مانتو اومد

ببین یعنی من موندم..آخه خودشون تاحالا عروسی برادرا وخواهراشون که رفته بودن..بعد بامانتویی اومد ‌که باهمون همه جا میره...باور کن قصدم بی احترامی نیست ولی باهام راحت نیستن....منم خیلی دختر فانتزی وحساسی ام

آخه شلوار پاره اونا ربطی نداره به صمیمی نبودنشون . رفتارو داری میچسبونی به ظاهرشون. و اینکه خیلی تاک ...

نه عزیزم..یعنی میخوام بگم نوع پوششمون هم فرق داره..

من خیلی تلاش می‌کنم.. مثلا رفتم سفر براشون سوغاتی میارم زنگ میزنم.میگم میخندم ولی اونا نه..رسمی باهام رفتار میکنن...منم اون روز دیگه پیش شوهرم نشستم گریه کردم...

نه عزیزم..یعنی میخوام بگم نوع پوششمون هم فرق داره.. من خیلی تلاش می‌کنم.. مثلا رفتم سفر براشون سوغا ...

به نظرم طرز فکر آدم خواه ناخواه روی رفتارش اثر میذاره

قربون بودنت برم پسرم... 
عزیزم عجیبه که تو این دوره زمونه انقد سادن!!!!کجایی هستید 

ببین بازم قصد بدی ندارم..

ولی مثلا خونه هاشون اصلا مبل یه دکوری قشنگ یا چیزی پیدا نمیکنی ولی برای خوراکی وغذا هزینه میکنن

به نظرم طرز فکر آدم خواه ناخواه روی رفتارش اثر میذاره

من حس نمیکنم ازشون بالاترم..ولی اونا خیلی سادن..برای همین باهام ارتباط نمیگیرن.من تلاش می‌کنم ولی جواب نمیده

من حس نمیکنم ازشون بالاترم..ولی اونا خیلی سادن..برای همین باهام ارتباط نمیگیرن.من تلاش می‌کنم ولی جو ...

ببین آدمهای ساده اتفاقا توی روابطشون هم ساده ترن

قربون بودنت برم پسرم... 
ببین من وارد یه خونواده ثروتمند شدم.ولی خودم دست وبالمون بشدت تنگ بود همیشه مرتبم شاید ساده باشه لبا ...

اذیت نمیشی؟؟

واقعا به جوابت نیازم دارم عزیزم.

من خانواده همسرم وضع مالی‌شان بدنیست ولی خودشون آدمای ساده ای هستن..

برادر شوهرام به شدت به روز وباکلاسن وحتی خواهرشوهرم..

ولی خونه خود مادر وپدر همسرم به شدت سادست وگاهی تابستونا ازشهرشون میرن توویلای کوچیکی که تویه روستا دارن وهم عروسم هم به شدت ساده ...منم خیلی گاهی برای این موضوع ناراحتم چون انگار جلوی من یه جور دیگه ان

اذیت نمیشی؟؟ واقعا به جوابت نیازم دارم عزیزم. من خانواده همسرم وضع مالی‌شان بدنیست ولی خودشون آدما ...

اذیت که نه چون سعی میکنم در حدتوانم خودمو مرتب و شیک کنم.اما خب تایه حدی من که نمیتونم با یه شوهر کارگر با جاریم ک زن یه دندونپزشکه رقابت کنم.

حالا تو اینجوری هستی ولی جاری من برعکس تو کلی خودش رو پاره می کنه تا تیپش از من بهتر باشه انقدر رقابت میکنه و لباس میخره که عقده ای شده خریداش رو غیرمستقیم میاره جلوی چشم من که ببین فلان چیز رو خریدم 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز