2777
2789
عنوان

جاری..

352 بازدید | 26 پست

بچه ها من تازه ازدواج کردم..

یه مشکلی که دارم تفاوت من باجاری هام هست. 

خیلی مهربونن به خصوص عروس دومی...

فقط مشکل من این که من خیلی باهاشون فرق دارم..من خیلی رولباس پوشیدن وچیزای دیگم بروزم..نه اینکه بخوام بگم من بهترم اصلا..ولی مثلا روز عقدم تالار گرفتیم وخلاصه هرکس تیپ میزد بعد جاریم یه مانتو پوشید که دقیقا اونو برای بازار رفتن.مهمون که خونشون میاد.و...میپوشه.اون یکی هم دقیقا همینطور..بعد همه فکر میکردن که جاری هام وضع مالیشون خیلی بده که اینجوری.. .اینو مثال زدم که حرفم روبهتر درک کنید..ولی من لباس پوشیدنم حتی خونم خیلی باهاشون فرق داره..برای همین حس میکنم باهام راحت نیستن اصلا.وقتی پیش همیم زیاد باهام صحبت نمیکنن..باهام حرف نمیزنن تا اینکه خودم به زور چهارتا کلمه باهاشون حرف بزنم..درکل خیلی ساده هستن..اولش فکر میکردم مشکل مالی دارن ولی بعد دیدم نه..حالا موندم چیکار کنم اون دفعه باهاشون رفتم سفر خیلی اذیت شدم..چون باهام راحت نیستن..منم دیگه نمیدونم ازچه راهی وارد بشم..

مثلا اون روز تومهمونی که خونشون بودیم زانوی شلوارش پاره بود دراین حد راحت وسادن ومن تعجبم میشد که من که غریبم با خودشون نمیگن من چه فکری میکنم..بچه هاکمکم کنید.من نمیخواد حس کنن بقیه که من خودم رومیگیرم باباطاهر حس میکنم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

رفتارت چطوریه ک ازت دور میکنن؟

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             
احتمالا فک میکنن زیادی مغروری که سمتت نمیان منم این فکرو دارم البته نسبت بهت

نه اصلا اینطور نیستم.. باورکن میرم توآشپزخانه اصرار میکنم که کمکشکن کنم میرم مثلا باهم ظرف بشوریم.میگم بیاین راحت باشیم منم بشورم باهاتون ‌.ولی مثلا داریم‌ظرف میخوریم من هی حرف میزنم باهام حرف نمیزنن

نمیتونی زیاد باها‌شون صمیمی بشی چون تفاوت زیاد دارین و حق داری تو این مورد

ولی خب سعی کن مهربون و خاکی باشی باهاشون و حرف و نقطه مشترک پیدا کنی 

میتونی پیش اونا توهم راحت تر بگردی تا کمتر موذب باشین باهم

نه اصلا اینطور نیستم.. باورکن میرم توآشپزخانه اصرار میکنم که کمکشکن کنم میرم مثلا باهم ظرف بشوریم.می ...

سنشون زیاد نیست؟

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
نمیخوام بقیه حس کنن من دارم خودم رومیگیرم یا بالاتر حس میکنم

اسی حس خوبی ازت گرفتم 

جاری منم در ضمن اینجوره و دقیقا برا عقدم با مانتو اومد

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️
رفتارت چطوریه ک ازت دور میکنن؟

معمولی...ولی میگم که خیلی از ظاهر .وچیزای دیگه فرق داریم..من خیلی به روزم تولبار پوشیدن..ومثلا مدل غذایی که درست میکنم..و..

معمولی...ولی میگم که خیلی از ظاهر .وچیزای دیگه فرق داریم..من خیلی به روزم تولبار پوشیدن..ومثلا مدل غ ...

بخاطر همینه احساس خودکم بینی میکنن شمارو بالاترمیبینن نمیتونن باهات همکلام شن.

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز