2777
2789
عنوان

آپاندیس

1698 بازدید | 15 پست

سلام خانما شوهرم از صبح شکمشون گرفته بود میگفت درد میکنه شکمم یه ساعت پیش رفت دکتر آزمایش ازش گرفته بودن گفتن آپاندیسه باید زود عمل شه شوهرم هزینه شو فعلا نداشت اومد خونه کسی تجربه ای از آپاندیس داشته چجوریت؟ 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چیییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

هزینه نداشت اومد خونه ؟؟؟؟ 

مگه بچه بازیه ؟؟؟ چطور گذاشتن بیاد خونه ؟؟؟؟ 

دختر ببرش بیمارستان بخدا میمیره 

من شب دلم درد گرفت تب کردم صبح ساعت ۹ رفتم دکتر گفت اپاندیسه فوری بردنم اتاق عمل 

بعد از عمل دکتر اومد بالا سرم گفت به محض اینکه شکم رو پاره کردیم آپاندیس ترکید برا همین چند روز باید مداوم سرم آنتی بیوتیک بگیری 

آپاندیس کشنده است 

پدری‌مادری خواهری برادری قرض کنید زود بره عمل کنه 

عمل سخت و گرونی نیس برید دولتی 

Having fun while stuck in life

بیمارستان دولتی ببرید هزینه نداره

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
چقدر شکم رو پاره میکنن؟

عزیزم برش در حد ۲تا ۳ سانته

بلند شو  سریع ببرش بیمارستان دولتی 

هزینه عمل آپاندیس تو دولتی خیلی خیلی کمه

سبحانک انی کنت من الظالمین فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین                              
عزیزم برش در حد ۲تا ۳ سانته بلند شو  سریع ببرش بیمارستان دولتی  هزینه عمل آپاندیس تو دول ...

موقع تسویه حساب هم برو مددکاری بیمارستان کلی از هزینه هات کم می کنن

چجوریه چند روز بیمارستان بستری میشه؟

اگر زود به دادش برسید یکی دو روز بستری داره

تو رو خدا آنقدر خونسرد برخورد نکنید

چجوریه چند روز بیمارستان بستری میشه؟

یه روز 

من صبح عمل شدم فردا عصرش مرخص 

میشد همون شب یا فردا صبحش مرخص بشم منتها چون آپاندیس حین عمل پاره شد و عفونت وارد بدنم شد باید بیشتر میموندم آنتی بیوتیک بهم تزریق میشد 

آپاندیس از زمانی که دردش شروع بشه تا ترکیدنش نهایت نهایتش ۲۴ ساعت زمان می‌بره 

باید بین ۶ تا ۸ ساعت بری بیمارستان درش بیاری اگرنه میترکه عفونت وارد خون میشه میزنه به قلب و می‌کشه 

Having fun while stuck in life