2777
2789

همه تاپیکات قفل بود پس مجبور شدم اینجا بزارم 

سلام امیدوارم الان حالت بهتر باشه من از پارسال تایپیک هاتو دنبال میکردم و خیلی از حرفهایی که زدی رو یادداشت کردم تا ازشون استفاده کنم اما یه مدت بنا به دلایلی کلا فارکس از ذهنم خارج شد الان بعد یکسال دوباره اومدم که تایپیکاتو بخونم دیدم راجع به خودکشی و ... حرف زدی

نمیدونم چه اتفاقی برات افتاده اما امیدوارم به زودی بهترینها برات اتفاق بیوفته و جوری همه چیو فراموش کنی که حتی این پیام منم از خوشی زیاد یادت بره .

من هیچوقت نظری توی تایپیکات نذاشتم حتی وارد اکانت خودمم سالها نمیشدم اما بخاطر وقت ارزشمندی که برای ما گذاشته بودی و مطالب خوبی که به من یکی حداقل یاد دادی احساس کردم باید وقت بزارم و بهت پیام بدم . لبخند بزن امروز یک نفر از یه گوشه دنیا برات دعا کرد که از ته دلت بخندی...

همه تاپیکات قفل بود پس مجبور شدم اینجا بزارم  سلام امیدوارم الان حالت بهتر باشه من از پارسال ت ...

سلام ممنون از دعایی ک در حقم کردی .سپاسگزارم ازت. خیلیا اومدن گفتن ضرر کردی یا بخاطر کارت بوده؟ گفتم ایکاش ضرر میکردم ایکاش کاری بود😂. ولی الان خداروشکر خیلی بهترم. پیام شماهم ب من انرژی خوبی داد.ممنون ازشما. انشاالله ک سالمو سلامت باشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام علیکم . 

با اینکه کلی زمان گذاشتم و نوشتم انصافا متن خوبی هم بود از لحاظ محتود اما قسمت نشد که براتون ارسال بشه 

ان شاءالله که خیره 

گویا فقط برای دوستان میشه نامه فرستاد 

خوبه که الان حالتون خوبه خداروشکر . 

اگه بمیرید نمیتونید شهید بشیدا ! 

بهش تا حالا فکر کردید؟؟ 

اگه قبل اینکه عاشق بشید بمیرید نمیتونید اونجا ساز عاشقی بزنیدا !

بهش تا حالا فکر کردید؟؟ 

حیف بمیرید شما ! حیفه دچاره عشق محبوب نشید !

اصلا حیفه خدا با شوق شمارو در آغوش نگیره ! 

شهید همون معشوق خداست 

براتون خیر در دنیا و آخرت و شهادت نه مرگ و نه خودکشی آرزو میکنم 

این دنیا با تمومه خوبیا و بدیهاش تموم میشه 

چیزی که میمونه و ابدیه اون دنیاست 

پس براتون عشق خدا و وصال یار آرزومندم که جاودانه تر و بهتره . 

یا علی  

سلام علیکم .  با اینکه کلی زمان گذاشتم و نوشتم انصافا متن خوبی هم بود از لحاظ محتود اما قسمت ن ...

سلام ممنون ازت متن قشنگی ک فرستادی.راستیتش من جن زده شده بودم.داستانش خیلی طولانیه.بقدری بهم فشاراومد ک مخاستم خودمو خلاص کنم. دوبارم اقدام کردم ک نافرجام بود .خداکمکم کرد واقعا. الان دیگه پاک پاکم😁😁😁

سلام ممنون ازت متن قشنگی ک فرستادی.راستیتش من جن زده شده بودم.داستانش خیلی طولانیه.بقدری بهم فشاراوم ...

چهقدر خوب كه نافرجام بود و چهقدر خوب كه الان پاكا پاكايد 

چه چيزي ! 

چه تجربه ي مخوف جذابي ! 

يعني جنا باهاتون ارتباط ميگرفتن؟؟