2777
2789

نه

ای روشنی نور✨ای روشنی بخش نور🌿ای آفریننده ی نور✨ای گرداننده ی نور🌿ای به اندازه ساز نور✨ای روشنی هر نور🌿ای روشنایی پیش از هر نور✨ ای روشنایی پس از هر نور🌿ای روشنایی بر فراز هر نور✨ ای نوری که مثل تو نوری نیست🌿 جز استاتر کسی ریپ نزنه خصوصا در مسائلی که نظر من با شما فرق داره-من فقط نظرم با تو فرق داره دشمنت که نیستم پس احترام خودت رو نگه دار 💛💜💜BTS💜💜 BTS and ARMY forever 😍🥺 تهیونگ نی نی سایت می باشم 😃😃 مخالف سرسخت نژاد پرستی و طرفدار برابریِ جنسیتی 😎🌿✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه چه ربطی داره یعنی هر کی دروغ میگه می‌تونه قاتل هم باشه؟ اخه منطقی هست این

منظورم این نبود متوجه نشدی

این هس ک نمیشه بهش اعتماد کرد 

رو حرفش حساب کرد 

ی جورایی دل ادم به کسی ک مدام دروغ میگه قرص نیس

ای فلک... آسودگی در سرنوشت ما نبود...
میشه توضیح بدی؟ منظورم یکبار دروغ گفتن نیس  متوالی دروغ گفتنه

دروغ دروغ میاره کسی که ی بار دروغ بگه هی واسه درست کردنش باز گند میزنه 

ولی اونی ک حالا ی دروغ میگه الزاما همه کاره نمیتونه باشه

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

دروغ دروغ میاره کسی که ی بار دروغ بگه هی واسه درست کردنش باز گند میزنه  ولی اونی ک حالا ی د ...

منظور منم یکبار دروغ نیس اینه ک ادمی ک همش دروغ بگه ب هیچ عنوان قابل اعتماد نیس 

شاید منظورمو درست نگفتم🌻

ای فلک... آسودگی در سرنوشت ما نبود...
منظورم این نبود متوجه نشدی این هس ک نمیشه بهش اعتماد کرد  رو حرفش حساب کرد  ی جورایی د ...

این آره

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

منظور منم یکبار دروغ نیس اینه ک ادمی ک همش دروغ بگه ب هیچ عنوان قابل اعتماد نیس  شاید منظورم ...

اره عزیزم غیرقابل اعتماد این آدم