ki_mya مدیر استارتر عضویت: 1400/12/24 تعداد پست: 43 عنوان ایا بوتاکس باعث چین و چروک بیشتر میشه؟ 612 بازدید | 5 پست سلام شب همگی بخیرمن ۲۲ سالمه و واسه اولین بار میخوام برم بوتاکس ابرو( که ابروهامو یذره ببرم بالا)شنیدم میگن یبار بوتاکس کنی دیگه تا همیشه باید بری و چین و چروک صورت بیشتر میشه و وقتی پیر بشی صورتت افتاده میشه میخواستم ببینم این درسته؟ کسی سابقه همچین چیزیو داشته؟ 1401/01/09 | 23:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیلدا_هستم عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 4656 اون بوتاکس نیس لیفته.به مرور به حالت عادی برمیگرده از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش وعاقبت بهخیری رو از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼♀️🤵🏻♂️❤
خوششانسمم عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 7914 من بوتاکس کردم اولش چروکم رفت ولی بعدش بیشتر شد عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛ هم اکنون به سوی من می کشاند.
yazdanpanah عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 9151 کیمیا از روغن هایی که ویتامین ای دارن کمک بگیر و اصل باشه مثل روغن زیتون منم از سن پایین همیشه ماساژ دادم که سنم بالاتر رفت پشیمون نشم بابت کاری ک میتونستم انجام بدم و ندادم و به بوتاکس هیچوقت فک نکردم
سابرینا98 عضویت: 1400/10/09 تعداد پست: 549 در رابطه با تزریق بوتاکس من یک مقاله خیلی خوب تو وب سایت دکتر ربابه غیبی داشتم می خوندم امروز از لینک زیر میتونین بخونین امیدوارم جواب سوالاتو بگیریhttps://dr-gheibi.com/تزریق-بوتاکس/