2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا؟

به خاطر اینکه داری از الان میگی سخته اینجوری وضع بدتر میشه بعد تجربی رقابت خیلی خیلی سخت شده رفتنش ریسکه واقعا یه نگاه به آمار قبولی ها بکن دوستای من رفتن ریاضی انسانی درسشون خوب بود من چون تجربی دوست داشتم اومدم تجربی تو فامیلامون تجربی رفتن یکی رفت دانشگاه آزاد (زرنگ هم بود )

دوتاشون ول کردن دانشگاه نرفتن یکی اسن نمیدونه باید چیکار کنه اون یکی بعد سه سال پشت کنکور ۱۸۰۰ آورد پزشکی آزاد قبول شد (دانش اموز تیزهوشانی خیلی هم زرنگ بود هم خرج کردن براش )

یکی دیگه هم رفت رشته ای که بازارکار نداره (تیزهوشانی بوده)

یکی دیگه نزدیک پانزده ساله داره درس میخونه 

به خاطر اینکه داری از الان میگی سخته اینجوری وضع بدتر میشه بعد تجربی رقابت خیلی خیلی سخت شده رفتنش ر ...

باهات موافقم از الان خیلی سخت گرفتم. من برای یه امتحان ساده خیلی گریه کردم از استرس لبام باد کرد وزنم کم کردم😭

باهات موافقم از الان خیلی سخت گرفتم. من برای یه امتحان ساده خیلی گریه کردم از استرس لبام باد کرد وزن ...

منم لبام پوسته پوته شده بود شدید بی اشتها شده بودم غذا نمی خوردم درحد یک وعده حتی کمتر😭 شبا خوابم نمی برد

هرشبم پر استرس ای کاش اینجوری نمی کردم دوستام بیخیال 

خوشگذرونی کردن اون وقت من 🤦‍♀️ برای راحتی رفتن انسانی 

من خ**رفتم تجربی عین چی پشیمونم اونا بدون استرس میگذرونن من بدبخت همش استرس الان دو ماه که ول کردم 

حوصله هیچیو ندارم 😢 

منم لبام پوسته پوته شده بود شدید بی اشتها شده بودم غذا نمی خوردم درحد یک وعده حتی کمتر😭 شبا خوابم ن ...

ای وای عزیزم درکت میکنم  😭 زندگی ارزش آنقدر غم و غصه رو نداره

2790
2778
2791
2779
2792