2777
2789
عنوان

میگه این برای من ننگه

307 بازدید | 15 پست

شوهرم یکم دستش خالی شد چون کلی بدهی داشت که همرو داد و الان چیزی براش نموند

به من گفت تو یکم پول داری بدی بهم بیرون برم نیاز دارم 

منم گفتم اره.. از پولایی که هرماه بهم میداد یکمشو پس انداز میکردم

بهش دادم دو دقیقه بعد ( به قول خودش به شوخی) قیافشو یجوری کرد و گفت هی زندگی به چه حدی رسیدم که باید از زنم پول بگیرم برای مرد این ننگه که از یه زن پول بگیره ببین چقد بدبخت شدم

منم بهم برخورد گفت خوب پس پولارو پس بده بهم که ننگ نباشه برات 

گفت شوخی کردم جنبه داشته باش 

ولی من الان بهم برخورده سرسنگینم باهاش هی میگه چته

حرفش زشت نبود ؟

بتظرم خیلی تهاجمی رفتار میکنی 

بهتر بود با ناز هم غرور اون رو برمیگردوندی هم خودتو عزیز میکردی 

مثلا میگفتی عزیزم منو تو نداریم که اینها رو هم من از پول های خودت جمع کردم یا مثلا با خنده میگفتی ایشالا بعد برام تلافی میکنی و ...

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

الان هم اگه پرسی چته بگو یعنی اینقدر باهم غریبه شدیم و صمیمیت بین مون نیست که پول گرفتن از منو در حد ننگ میدونی ؟ 

منو تو توی همه چیز مشترکیم تو دارندگی تو نداری تو خوشی تو ناخوشی حتی توی مریضی 

بهش بگو لطفا دیگه منو تو نکن ما ، ما هستیم جدا از هم نیستیم

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم درکش کن خب سخته برای یه مرد. قهر کردنت بیشتر آزارش میده. الانم برو باهاش حرف بزن بهش بگو من تا الان فکر میکزدم من و تو یکی هستیم و زن و مرد معنی نداره. من و تو نداریم. بغلش کن و بهش آرامش بده. بخدا زندگی ها سخت شده سخت ترش نکنیم

بنظرم مرد خوبیه ک این حرفو زده ی مرد بیعار میگیره میخوره ی ابم روش همینکه این حرفو زده غیرت داره کاریه چشمش ب پول زنش نیس الان کم پیدا میشن اینجور مردا پسرای الان دنبال یکی ان بگیرن خرج اونارو هم بده خوب بود تن پرور میبود شما کار میکردی ایشون میخورد قدر بدون عوض این حرفا ارومش کن بگو منو تو نداریم مهم نیست نداری به خدا زندگیا سخت شده همه همینن

عزیزم راهکارتون خوب بودبرامنم نظرمیدین میتونم بپرسم

بپرس عزیزم اگه بتونم حتما کمکت میکنم

شوهرم تازه رفته سرکارقبلا بیکاربودیادمه مامانش وقتی نیازی مشکلی داشتیم یاباشوهرم سر موضوعی بحثشون میشدبه من گاردمیگرفت وبی محلی و...می‌گفت پسری که زن میگیره دیگه جایگاه قبلیش ونداره خودش بایدبره دنبال زندگیش ازدواجمون سنتی بودخیلی خسیسه وبداخلاقه مادرشوهرم بعدپدرشوهرم جانبازه توشرکت نفتم سرکاره شغل آزادم برمیداره ماهی بیست تومن درآمدداره بعدازوقتی شوهرم رفته سرکارکلاازقبل هم طمع داشت الان دیگه بدترشده چندین بار به شوهرم گفته بهم عیدی بده شوهرمم بهم گفت می‌خوام بهش بدم گفتم سیصدبده امشب بهم گفت هفتصددادم منم دق کردم بهش میگم به مامان منم عیدی بده میگه خودش چهارتاپسرداره 

اینش به کنارمیگه من به حرف توبه مادرم پول دادم درصورتی که اگه به حرف من بودنهایتش بایدپونصدمیدادیابه دروغ هم که شده بودمیگفت باشه یه چیزی هم به مادرت میدم منم الان رفتم تو خودم باهاش سرسنگینم

شوهرم تازه رفته سرکارقبلا بیکاربودیادمه مامانش وقتی نیازی مشکلی داشتیم یاباشوهرم سر موضوعی بحثشون می ...

عزیزم درک میکنم که چقدر ناراحتی از این موضوع و بهت حق میدم

ولی در هرحال ایشون مادر همسرت هست با تمام اخلاق های خوب و بدش 

و همسرت هم به همین شکل دوستشون داره 

بهتره به جای اینکه موضع مقابل مادرشوهرت باشی هم سنگرش بشی 

مثلا اینبار بد اخلاقی نکن به جاش میگفتی دستت درد نکنه به هرحال مادرته و حق به گردنت داره 

ولی دفعه ی دیگه یادمون باشه برای عیدی مثلا یه تکه لباس بهش بدیم یا یه قاب یا ساعت که یادگاری بمونه براش و بعد خودت با هزینه ای که در نظر داری هدیه رو بخر 

یا مثلا مناسبت بعدی که شد خودت پیش قدم شو برای هدیه دادن 

وقتی شوهرت ببینه تو ناراحت نمیشی از کمک کردن به مادرش یا در مقابل مادرش نیستی دیگه همیشه نظر تو براش مهمه 

اینش به کنارمیگه من به حرف توبه مادرم پول دادم درصورتی که اگه به حرف من بودنهایتش بایدپونصدمیدادیابه ...

بنظرم الان سر سنگین نباش 

الان وقت تلافی کردن نیست 

اینجوری تو ذهنش میمونه که شما حسادت میکنی 

سلاح یه زن زبونش هست 

تو باید بازبونت اون رو رام کنی 

مثلا وقتی گفت هفتصد دادم باید با ذوق میگفتی چه خوووب چقدر الان خوشحاله 

میدونی چقدر الان این لبخند و خوشحالیش برکت به زندگی مون میاره؟ و بهش میگفتی واقعا آدم زندگیش رو هم برای خوشحالی پدر و مادرش بده کمه 

و بعد یکم اینجور صحبت کردن و یه اصطلاح عامیانه زبون بازی کم کم حرف رو میکشوندی به این که منم انقدر دلم میخواست پول داشتم برا مامانم یه چیزی بخرم خوشحالش کنم و خوش بحالت چقدر الان دعای مامانت پشت سرته و اینا اون وقت شوهرت خودش میگفت مثلا بیا این ۳۰۰تومن رو هم تو برا مامانت یه چیز بخر

عزیزم درک میکنم که چقدر ناراحتی از این موضوع و بهت حق میدم ولی در هرحال ایشون مادر همسرت هست با تما ...

کلاحریصه همین دوماه پیش بودبراش دامن خریدم ماه قبل براش یه ظرف گرفتم باخوراکی کلاتوسال گذشته نزدیک به یه تومن وسیله ولباس بهش گرفتم از اینکه دوباره هم هی به مناسبتای دیگه هم بخوادزورم میگیره ندارکه نیست همین عیدبرادخترمجردش سه تومن لباس گرفت حتی مایه دونه قنادی ندادبریم خونه اش بخوریم رفت توخونه روستاییش رفتیم هرچی زنگ زدیم نزدیک به سه ساعت پشت درتوروستاعلاف بودیم نیومدرفته بودبگرده بعدکه اومده رفته بودخونه یکی ازروستایی های دیگه کلانیومدخدایی خودت باشی زورت نمیادبراهمچین آدم بی عرضه ای خرج کنی تازه بقرآن اندازه هممون غذاهم درست کرده بودم 

کلاحریصه همین دوماه پیش بودبراش دامن خریدم ماه قبل براش یه ظرف گرفتم باخوراکی کلاتوسال گذشته نزدیک ب ...

درسته عزیزم من اولش هم حق رو به تو دادم ولی خب باید یه جوری به شوهرت نشون بدی دشمنی با مادرش نداری و مقابل مادرش نیستی که کم کم شوهرت بیاد طرف تو 

بنظرم الان سر سنگین نباش  الان وقت تلافی کردن نیست  اینجوری تو ذهنش میمونه که شما حسادت ...

دوتابچه داریم حقوقمون 9تومنه که باوام وقسط وبدهی هایی که داریم کلادرماه هفت تومن تاشیش تومن برامون میمونه همیشه مهمان وانتظاربقیه هم هست بنظرت مادرش خودخواه وبی رحم نیست

بنظرم الان سر سنگین نباش  الان وقت تلافی کردن نیست  اینجوری تو ذهنش میمونه که شما حسادت ...

بله درست میگین کاش بتونم جلوخودموبگیرم کمترزورم بیادوبتونم راهکاراتون وبه کارببرم به نظرتون نتیجه میگیرم