2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😭😭😭😭

چی شده گلم؟

مشکلت چیه؟

میخوای بگی؟

دخترها از اولین روز تولدشان دلبسته میشوند    حتی به عروسکهایشان  دخترها از همان روزها یادمیگیرند که هرچیزی را هرکسی را که فکر میکنند برای خودشان است عاشقانه دوست داشته باشند  
چی شده گلم؟ مشکلت چیه؟ میخوای بگی؟

اگه زندگیمو بهت بگم یه تف میندازی تو صورتم میگی خاک تو سرت که جز خودت یه طفل معصومو بدبخت کردی چرا همون موقع که یه نفر بودی خودتو خلاص نکردی

اگه زندگیمو بهت بگم یه تف میندازی تو صورتم میگی خاک تو سرت که جز خودت یه طفل معصومو بدبخت کردی چرا ه ...

ای بابا

معتاده؟

خیانت کرده؟

بچه ننه ست؟

میشه شرایط رودرست کرد به نظرت؟

پشتوانه داری؟

دخترها از اولین روز تولدشان دلبسته میشوند    حتی به عروسکهایشان  دخترها از همان روزها یادمیگیرند که هرچیزی را هرکسی را که فکر میکنند برای خودشان است عاشقانه دوست داشته باشند  
ای بابا معتاده؟ خیانت کرده؟ بچه ننه ست؟ میشه شرایط رودرست کرد به نظرت؟ پشتوانه داری ...

معتاد بود به ترامادول همش تشنج می کرد هنوز استرس اونروزام تو ذهنمه حق انتخاب هیچی تو زندگیم نداشتم حق بیرون رفتن نداشتم مثل یه زندانی به تمام معنا وقتی میرفتم آرایشگاه پول دست مامانش بود چند سال گذشت تا فهمیدم مواد فروش بوده قبلا ازدواج کرده ویه بچه داره داغون شدم ویران شدم خانواده ام گفتن حق طلاق نداری فقط مرگ ارومم میکنه😔😔😔

معتاد بود به ترامادول همش تشنج می کرد هنوز استرس اونروزام تو ذهنمه حق انتخاب هیچی تو زندگیم نداشتم ح ...

الان چجوریه گلم؟

پول میده بهت؟

ببین اگه با بچه و خودت خوبه فعلا تحمل کن 

بچه چندسالشه؟