متن من طولانیه بخاطر همین عذر میخوام من در شهریور سال ۹۹ دچار وسواس شدم اول از جایی شروع شد که خیلی دقت به دستشویی رفتن خودم کردم برای مثال اینکه هر وقت به دستشویی میرفتم مدام فکرم به این میرفت که ادرار به پاهام میپاشه پس مجبور بودم پاهام رو آب بگیرم که این حداقل دستشویی من رو ۱۵ دقیقه طولانی کرد خب به همین دلیل ترجیح می دادم که کمتر به دستشویی مراجعه کنم و همین باعث اذیت من طی روز میشد همین شد که با دیر مراجعه کردن به دستشویی سه قسمت از خونه که شامل فرش حال،فرش آشپزخونه،و تخت خوابم نجس شد زمانی که لباسم نجس بود روی صندلی ناهار خوری نشستم و چون چند ماه بعد پدرم روی همون صندلی نشست دیگه حتی بهش دست نمیزنم.اتاقی که تختم اونا هست وارد نمیشم ولی چون خواهرم تو اون اتاقه و گاهی اوقات با تخت من هم تماس داره به اون هم دست نمیزنم.لازمه بگم روتختی تختم رو یکبار شستم.حالا موقع دستشویی رفتن من بعد از اینکه با آب شست و شو میدم و آب رو قطع میکنم نمیدونم احساسه یا واقعی هستش که ادرار در حد چند قطره میاد با اینکه مدت زیادیه که نشستم وقتی بیرون میرم هم همینه نمیدونم عرقه یا ادرار که حس میکنم چند قطره ادرار از من میاد ولی دست خودم نیست یکی از سوالام اینکه من نمی تونم بیرون نرم به خاطر اینکه چند قطره به لباس زیرم میخوره و هی مدام باید این لباس ها شسته بشه چون من از کارشناس هاتون پرسیدم تقریبا گفتن نجسه به نظر شما من چیکار باید بکنم؟مگه اسلام دین راحتی نیست ولی اینجوری من دارم اذیت میشم.و یه چیز دیگه اینکه هنگام شست و شو در دستشویی من با دست نمیکشم و باز هم این مورد رو پرسیدم گفتن مشکلی نیست و نیازی نداره که حتما دست کشیده بشه.ولی من که با آب شلنگ خالی میگیرم مدام به این فکر میکنم که آیا این آب به همه ی نقاط بدنم میرسه و پاک میکنه یا خیرو با عرض معذرت بعد از دفع مدفوع شلنگ آب رو از پشتم میگیرم ولی مطمئن نیستم پاک میشه یا خیر و من با دستمال هم نمیکشم.بنظر شما اینجوری پاک میشه یا اگر نه شما چه روشی رو با شستن بدون دست پیشنهاد میدید که کاملا پاک باشه.و اینهمه چیز رو که از اول وسواسم نوشتم برای اینکه که شما بهم بگید چطور این کارم رو درمان کنم چون مدرسه ها و دانشگاه ها داره باز میشه و اینکه من هرروز بخوام با این شرایطم برم بیرون خیییلی سخته برام.یعنی اصلا غیر ممکنه اگر میشه بهم کمک کنید.خیلی ازتون ممنونم
من حکمش رو گفتم از خودم نمی گم که شنا نمیدونی دلیل بر وسواسی خودم من نیست. اگر رطوبت به ...
ممنون ولی برای کسی مثل من چیزهایی رو که اسلام گفته حتما واجبه انجام دادنشون خیلی سخته باید جای فرد باشین تا متوجه بشین وگرنه که دین اسلام دین راحتی و آزادی هستش
ممنون ولی برای کسی مثل من چیزهایی رو که اسلام گفته حتما واجبه انجام دادنشون خیلی سخته باید جای فرد ب ...
یعنی چی جای فرد باشین؟ شستن قسمتی از فرش که نجس شده اونقدر هم سخت نیست تو همین سایت ایلیا گفتن انجام میدن مایه اش یه تشت و شلنگ آبه شما خودتون برای خودتون سختش میکنید مثل طهارت گرفتن
یعنی چی جای فرد باشین؟ شستن قسمتی از فرش که نجس شده اونقدر هم سخت نیست تو همین سایت ایلیا گفتن انجام ...
شما جای فرد وسواسی نیستین که بخواین متوجهش بشین.در ضمن منظورم فرش ها نبود ممنون از اضهار نظرتون دیگه نیاز به صحبت های به اسم کمک که تازه هیچ کمکی هم نکرده علاوه بر اون سوال های بیجا هم میپرسه نیست لطفا دیگه پیام نذارید
سلام عزیزم. نمیدونم پیامم رو میبینی یا نه . جواب سوالاتتو میتونی از کانال وسواس فقهی استادبیگدلی پیدا کنی. درباره ی این نوع مشکلات مفصل توضیح و راهکار داده. تو قسمت سرچ تلگرام بزنی برات میاره کانالو. و یه گروهم دارن که باز اونجا توضیحات بیشتری میدن خاستی میتونی پیام بدی که اونجا هم عضو شی.