2777
2789
عنوان

ازدواج عشقم😭

1609 بازدید | 128 پست

سلام بچه ها 

امیدوارم حال دلتون خوب باشه

نمیدونم چیکار کنم و دست به دامن کی و چی بشم

هیچ راهی ندارم

کسی که 5 ساله همه زندگیم بود دیشب عکسای عقدشو دیدم

خانوادش راضی به ازدواجمون نبودن

یه خانواده پولدار میخواستن

این بود که چند ماه پیش جدا شدیم از هم

دارم دق میکنم

میدونم خیلیا تجربش کردن

فقط بگین چیکار می تونم بکنم

با گذشت زمان این درد حل میشه؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد چند وقت فراموش میشه

ادم اصلا همینه 

مثلا طرف داغ عزیزشو میبینه دور از جونتون فوقش بعد یک سال حالش خوب میشه

سایت چند دسته آدم داره(۱ اونایی که دنبال دعوان ینی تو حتی بگی طرف انقد بی فرهنگه انگار از چلغوز آباد اومده سریع میان میگن:《واقعا نمیفهمم مگه چه بدی از چلغوز آبادیا دیدین اوناهم انسانن یکم ادم باشید》(۲ اونایی که ادعای روشن فکریشون میشه مثلا طرف میاد میگه از دوس پسرم حاملم اونا میگن عیب نداره تو که گناه نکردی نیاز طبیعی انسانه برو بچرو سقط کن)(۳اونایی که پاچه خوارن هرچی میشه زرتی نی نی یار تگ میکنن)(یه عده هم هستن که کلا انرژی منفین یه جور میان میگن آی بدبختم انگار ما خودمون علی بی غمیم)(۴ این دسته خیلی رومخن اونایی که طرف قضیه مرگ و زندگیشه میان میگن ن نمد عه عجب آخی خب یکی نیس بگه بابا آدم درست اینایی که تو میگی ب چه دردش میخوره خودشاخ پندار خفن)(۵ اونایی که خودشان را برای پربازدیدی جر میدهند)(۶ کاربر های محترمی که جواب سوالتو میدن بدون نمک ریختن)(و در آخر اونایی که چندین ساله عضون ولی تعداد پستاشون ۵ تا دونه نمیشه(خیلی مظلومن)قصه ی ما به سر نرسید کلاغه به خونش نرسید😐🍃

وای بمیرم الهی 

اتفاقی که پارسال برای من افتاد 

اما خب اون نمی‌دونست من حسی دارم...یکم متفاوت تر از شما..

فقط میتونم بگم تا ۷ ماه خواب شب و روزم میومد و زندگی نداشتم

و میتونم بگم خدا بهت صبر بده

با گذشت زمان کمرنگ میشه واست....

من بعد از اون قضیه فقط با خدا آروم شدم...اونم بعد از ۷ ماه حال بد...

اصلا تنها نمون سعی کن بیرون بری یا کنار خونواده باشی

ادای حال خوبارو درآر میدونم سخته ولی تأثیر داره و خوب میشی مطمئن باش عزیزم😘😘😘😘

مادرم فاطمه (س) باشد،پدرم شاه نجف،هردو عالم به فدای پدر و مادر من♥️

سلام عزیزم توکل کن بخدا منم مثل تو بودم ۴ سال دانشگاهم و دوسال بعدش اما بابام نذاشت الان ازدواج کردم و خدارو شکر راضیم شوهرم ادم خیلی خوبیه الان که برمیگردم میبینم واقعا به صلاحم نبود ولی من از اولش فقط میگفتم خدایا هرچی خیره پیش بیاد همیشه میگم خداوند عزیزمم همیشه بهترینها رو نصیبم میکنه عزیزدلم هر موقع غصه ات شد ۷ بار بگو خدا هست و نامه بنویس برای خدا ان شالله خدا نمیه گم شده تو رو هم به زودی سرراهت قرار میده دیگه به اون اقا فکر نکن گناهه

زمان که بگذره متوجه میشی شکستن ناخنت و کج در اومدن خط چشمت ناراحت کننده تره تا نبوده اون 

خدا کنه

شما تجربشو داشتی؟ اخه خیلیا میگن بعدش یکی میاد تو زندگیت که خداروشکر میکنی از رفتن اون

سلام عزیزم توکل کن بخدا منم مثل تو بودم ۴ سال دانشگاهم و دوسال بعدش اما بابام نذاشت الان ازدواج کردم ...

خداروشکر که شما تهش داستانتون خوب بوده

اره واقعا میدونم گناهه ولی چه کنم هنوز داغه دلم

شنیدن حرفتون خوشحالم کرد واقعا

برای منم دعا کنین تا دلم آروم بگیره 

وای بمیرم الهی  اتفاقی که پارسال برای من افتاد  اما خب اون نمی‌دونست من حسی دارم...یکم م ...

ای وای عزیزم متاسفم 

الان خوبی؟ یعنی اهمیت نداره برات؟ 

من فقط دلم به خدا گرمه ولی درد بدیه حتما قبول داری حرفمو

واسه دلم دعا کن جانم

انشالله که بهترینا نصیب همه بشه