2777
2789
عنوان

بی توجهی شوهر

257 بازدید | 23 پست

سلام ابجیا. خیلی سر در گمم. اصلا نمیتونم شوهرمو بفهمم. یه بار خیلی خوبه خیلی دوسم داره یه بارم محل سگ بهم نمیذاره.... میخوام جدابشم ولی سخته برام چون میشه دومین طلاقم! شوهرم وقتی عصبانی میشه هیچی رو ملاحظه نمیکنه. هرچی میخواد میگه. هر توهینی میخواد میکنه. بدترین اخلاقا و رفتارارو داره... ولی خدا خودش شاهده من هیچوقت مثل خودش باهاش رفتار نکردم.... احساس میکنم چون همیشه احترامشو نگه داشتم پررو شده فک میکنه من سر زبون ندارم که جوابشو بدم..... بخدا خیلی روحیمو خراب کرده با احساسای بدی که بهم داده... دلم برا خودم میسوزه. برا اینکه هی شکستمو ولی دم نزدمو محبت کردم. غروری برام نمونده. جوری رفتار کرده که مطمئنم بمیرمم آخ نمیگه. یعنی من اینجوری فهمیدم از رفتاراش...شما بگین چیکار کنم آبجیا...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودتو تغییر بده،بیشترم رو اعتماد ب نفست مار کن،ب خودت اهمیت بده،ب خودت برس،لباس،غذا،و...خوب داشته باش،مغرور شو،و با اعتماد ب نفس

ببین سر چی عصبی میشه ،قلقشو بدست بیار،اخم و تخم ن ب جاش با سیاست باش و ازادا و ناز زنانه استفاده کن 

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

عزیزم منم باهات همدردهستم سعی کن یادبگیری خودت به تنهایی از زندگی لذت ببری الان خودمم خیلی دلم گرفته درکت میکنم ولی اتفاقا توجانب ادب رونگهدارهم برای خداوهم برای حفظ زندگیت اینجور آدماخودشون همه چیز میگن تویه چیز بگی شربه پامیکنن

عزیزم میشه بگی سنتی بود ازدواجتون؟یا اشنایی داشتین؟

دوره نامزدی متوجه رفتاراش نشدی؟؟

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

بنظرم دلخورید الان، وقتی میگی گاهی دوستت داره پس واقعا بهت علاقمنده، فقط خیلی توی خودشه، سربسرش نذار برای خودت سرگرمی درست کن تا وقتی توی لاک خودشه بهش نچسبی و گیر ندی تا دوباره خودش بیاد سمتت معمولا مردا اینجورین

عزیزم منم باهات همدردهستم سعی کن یادبگیری خودت به تنهایی از زندگی لذت ببری الان خودمم خیلی دلم گرفته ...

دقیقا. مگه میشه بهشون چیزی بگی. سپردمش بخدا. دلم از دست زخم زبوناشو حرفاش هزار تیکست

بنظرم دلخورید الان، وقتی میگی گاهی دوستت داره پس واقعا بهت علاقمنده، فقط خیلی توی خودشه، سربسرش نذار ...

من صدسال نرم سمتش اون سمته من نمیاد بعدشم ناراحت میشه که چرا سمتم نیومدی!!!!

سعی کن تا میتونی کارایی که عصبانیش میکنه نکنی به خودت اهمیت بده زیاد محبت نکن که عادی بشه شبا کنار شوهرت بخواد حتی اگر قهر کردی غذا به موقع حاضر باشه خونت مرتب خودت مرتب بهونه واسه عصبانیت نده دستش 

❤❤ اللهم صل علی محمد و آل محمد❤❤
بخدا تا نری زیر یه سقف اخلاق واقعی طرف نمیاد دستت. ۴ ماه دوست بودیم

ای بابا،ادم میترسه واقعا

اون مدت چیزی نشون نداد؟؟بیرون میرفتی باهاش ؟