2777
2789
عنوان

میشه بیاییدلطفا

52 بازدید | 10 پست

اعصابم خیلی خرده دارم سعی میکنم به روی خودم نیارم ولی نمیتونم میشه باهام بحرفید آروم شم نمیدونم چی کنم 

از دست شوهرم ناراحتم دلخورم عصبی ام هر چی ک بگید هستم دلم میخاد بزنم زیر گریه دارم خودمو کنترل میکنم

اگه وسی حوصله داشت بگه ک براش بیشتر بگم بحرفیم 

خدایاشکرت...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی بارها ثابت کرده ک الویتش نیستم وای من نمیتونم به خودم بقبولونم خیلی سخته برام خلاصه ش میشه ای ...

ممکنه تو بعضی مواقع اولویتش نباشی اما شاید اولویت اصلی زندگیش شما باشی . مثلا یه روانشناس معروف میگفت میدونی چرا خیلی از مواقع همسرت رو فراموش میکنی و نادیده میگری. به خاطر اینکه اون رو جزیی از خودت میدونی و همیشه همراه خودت داریش 

ولی اره سخته ببینی همسرت درکت نکنه 

ممکنه تو بعضی مواقع اولویتش نباشی اما شاید اولویت اصلی زندگیش شما باشی . مثلا یه روانشناس معروف میگف ...

مرسی دوست عزیز بابت درکت...

خیلی سخته باید افکارمو تغییر بدم...

بدیش اینه اگه افکارم تغییر کنه احساسم هم تغییر میکنه و من بخاطر احساساتم خیلی انتخابای اشتباهی کردم ...حس حماقت دارم 

خدایاشکرت...
مرسی دوست عزیز بابت درکت... خیلی سخته باید افکارمو تغییر بدم... بدیش اینه اگه افکارم تغییر کنه احس ...

خواهش میکنم گلم 

چرا ناراحتی عزیزم 

میدونم درکت میکنم. اما چرا حماقت. ما انسانیم از اول کامل دنیا نیومدیم تو طول زندگیمون کلی خطا کردیم تا این تجربه ها و عقل امروزمون رو داریم همینم باید خداروشکر کرد . هیچ انسانی بدون اشتباه نبوده. اما ممکنه اشتباه یکی بزرگ بوده باشه .