2777
2789
عنوان

تواینستا واسم پیام گذاشته💔

262 بازدید | 20 پست

ولی من دلم ازش شکسته راستش دوسال پیش خودش اومد دنبالم من همسرم فوت کردند ویه دختر ۶ساله دارم بعد دوسال پیگیری این آقا قرار شد باهم آشنا شیم اولش نگفت کع زنمو دارم طلاق میدم بعد بهم گفت و فهمیدم زنشو طلاق داده از تابستون پارسال تا عید درحد پیام و زنگ زدن زیر نظر خانوادم باهم حرف زدیم ولی چند بار دلمو شکسته روز تولدمو زهرمارم کرد عصبی میشه منو از همه جا بلاک میکنه وبعد چند روز دوباره برمیگرده بهم چند باری هم بهش کمک مالی کردم البته به زور دوباره بهم برگردونده با اخم البته  دیگه خسته شده بودم روز عید فرصت آخرو دادم بهش ولی کارهایی که من بدم میاد رو از عمد کرد که منو ناراحت کنه دختر عالو کرده بود دو روزم ازم یه خبری نگرفت و من آخرش گفتم انگار تو نبودی دوسال دنبالم بودی پس چی شد اون همه عشق که شروع کرد عصبی شدن وگف خدافظ البته این بار صدم بود خدافظی میکرد ولی من دیگه بریده بودم عزت نفسم رو برداشتم و صبح فرداش رفتم سیمکارت جدید خریدم دیشب پیج قبلیم رو باز کردم یه نگاه بندازم دیدم دوباره تو اینستا واسم پیام گذاشته منم باز نکردم چی نوشته و پاک کردم اینستا رو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین تو دنبال آرامشی تا دخترت رو بزرگ کنی اول از اون بدبختی که طلاقش داده تحقیق بکن  شاید اونم جونش به لبش رسیده گذاشته رفته

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

چند سالشه که اینقدر خام برخورد میکنه ؟

ایشون ۲۵ من ۲۷ 

شغل ثابتی نداره همیشه هم با دوست و رفیقه مشروب هم میخوره 

من خودم خونه و ماشین دارم و حقوق ماهیانه همسرم

عزیزم بخاطر فوت همسرت متاسفم..

فقط اومدم بگم ک حواست باشه اگه خواستی ازدواج کنی کسی اومد ک یکبار طلاق گرفته دلیل طلاقشو بپرسی و تحقیق کنی حتمااا بی گدار ب آب نزن شما همسرت فوت شده ولی اون آقایی ک خانمش طلاق داده حتما ی مشکلی بوده...اینجور ک شما میگی این آقا اخلاق درستی نداره شاااید دلیل طلاقش همین بوده باشه ک اگ وصلت سر میگرفت زندگی ب کام شماهم تلخ میشد...

چطوری دست میذارید روی نقطه ضعف‌های هم؟ من وقتی نقطه ضعف یکیو میدونم همش استرس دارم نکنه تو حرفام ناخوداگاه چیزی بگم اون فک کنه عمدی بوده ناراحت شه...
عزیزم بخاطر فوت همسرت متاسفم.. فقط اومدم بگم ک حواست باشه اگه خواستی ازدواج کنی کسی اومد ک یکبار طل ...

بله یه روز خوبه بعد چیزی که باب میلش نباشه میکشه کنار میگه خدافظ بعد فرداش برمیگرده و باز میخواد بازم باهاش مهربون باشم زود پشتمو خالی میکنه 

شمارمو مسدود میکنه خیلی بهم برمیخوره ولی من اگه یه بار دیر جوابشو بدم شاکیمیشه از طرف من که تمومه این رابطه

ایشون ۲۵ من ۲۷  شغل ثابتی نداره همیشه هم با دوست و رفیقه مشروب هم میخوره  من خودم خونه و ...

با دخترت کیف کن بزرگش کن بعد ازدواج کن هنوز وقت داری 

اون دنبال فقط پول ت هست ن خودت متاسفانه

دخترت بدبخت نکن 

2790
2778
2791
2779
2792