2777
2789
عنوان

صابون گوگرد

8744 بازدید | 28 پست

سلام خانومای گل

من پوستم چربه و جوش هم کم و بیش میزنم ،یه ماه پیش همسرم صابون گوگرد خرید گفت یارو گفت برای جوش خوبه

منم صب به صب استفاده میکنم صورتمو شفاف و تمیز میکنه حس خوبی دارم ولی خب میگن صابون برای صورت خوب نیست و ضرر داره و ...☹️

بنظرتون ب جای صابون چی استفاده کنم؟و چه مارکی؟

قیمتش فقد زیادی بالا نباشه قربون همتون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه این صابونای گوگرد دار برا جوش و چربی صورت خیلی خوبن

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁

عزیزم من الان یه هفته و  نیمه روتین پوستی دارم اینقد جوشام خوب شده که خودم باورم نمیشه 

قیمت همه شون باهم ۳۳۰تومن شد

یدونه ژل ضد جوش ژنو بایوتک

یدونه فوم شستشوی ژنو 

تونیک ویتامین سی سی گل دارم ولی شما تونر بخر جاش

ماسک سیاه

ماسک لایه بردار قهوه 

ابرسان مخصوص پوست چرب 

شبا قبل خواب صورتت با فوم بشور بعد ضد جوش بعد تونز بعد ابرسان 

صبا هم فوم. تونر ابرسان ضد افتاب مخصوص پوست چرب هم بگیر

هفته ای دوبار هم بعداز اینک با فوم شستی اول ماسک سیاه بعد ماسک قهوه بزن بیشتر از دوبار نزن که نابود میشه صورتت

من برا خودم ماسک ورقه ای هم گرفتم هر دو روز میزارم عالیه 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

عزیزم من الان یه هفته و  نیمه روتین پوستی دارم اینقد جوشام خوب شده که خودم باورم نمیشه  ق ...

قیمتش خوبه ولی یه چند ماهی فشار مالی بدی رومون هست اگه بخام یکی دوتا از این روتین رو گلچین کنم کدوماشو کنم؟