لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
من عشقماهل خود آرایی نیست خداروشکر خیلی وگرنه من دق میکردم مهمونی بخواد بره فقط تیپ خفن میز نه... دوستم شوهرش خیلیی اهل تیپ و اینا بود تا سر کوچه می خواست بره کلی به خودش میرسید که بعدا گندش دراومد و طلاق گرفت
مگه برای رابطه باشه شب بره حمام ولی دیشب رفت به موهاش رسید و گرفت خوابید میگم نکنه با کسی قرار داشته
تمیزی رو با تیپ و قیافه درست کردن اشتباه نگیرین، اینکه کسی بو گند بده که خوب نیست ...رفته حموم بعدم خوابیده نرفته قیافه شو درست کنه بره بیرو که من منظورم تیپ و لباس و اینا برا بیرون رفتن بود، حموم رفته دیگه بیچاره
تمیزی رو با تیپ و قیافه درست کردن اشتباه نگیرین، اینکه کسی بو گند بده که خوب نیست ...رفته حموم بعدم ...
خوب گاهی اوقات میخام بغلش کنم میگه بوی عرق میدم بغلم نکن ولی دیشب خیلی خسته بود رفت حمام. به موهاش رسید و نگفت بیا بغلم گرفت خوابید قبلا بهم خیانت کرده از این میترسم
والا نمی دونم چی بگم...انشالله که هیچی نیست.... چون قبلا این اتفاق برات افتاده شک می کنی حقم داری ...
اگه خسته بود نقاط حساسو اصلاح نمیکرد یه دوش میگرفت میومد بیرون این همه مدت جلو اینه واینمیستاد به موهاش برسه حتی اگه برای من رفته بود حمام یه بغلم میکرد که