2777
2789
عنوان

موخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 33 پست

اول اينكه نزار موهات خشك بمونه شكننده بودن وزي موخوره همه از خشكي مو مياد از حموم در مياي كرم مو بزن پروتئين داره واسه مو خوبه اگ تونستي تو حموم سرم مو بزن 

موهاتو از پايين شروع كن تيكه تيكه ب بالا و خيليم مهمه اصلا شونه پلاستيكي استفاده نكن فقط شونه چوبي من الان خودم ده ساله شونم چوبيه 

هر چند ماه نوك موهاتو بزن 

ب موبايد رسيد مو غذا ميخواد ولش كني داغون ميشه من خودم ميخوام گل سرشور از عطاري بخرم ببينم چطوره خيلي تعريفشو ميكنن 

راستي قرص يوني زينكم خيلي خوبه واسه مو ي مدته ميخورم موهام انگار زنده شده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستي اصن اتو مو استفاده نكنه مورو داغون ميكنه سشوارم فقط در مواقع ضروري از حموم در مياي موهاتو با حوله جمع كن يا بزار خودش طبيعي خشك بشه بعد حموم موهات خيسه اصلا گيره مو نزن ك موخوره مياره همه اينا

روغن ارگان خوبه ؟؟؟ استفاده كردي ؟

ن اونو استفاده نکردم من ازین سه تا استفاده کردم،زیتون و تخم کتان قبل حموم چون چربیش رو مو میمونه

رزماری بعد حموم چون چرب نمیکنه موهامو

حالا هرکس یه مدل روغن ممکنه به موهاش بسازه 

من سه سال طول کشید تا بالاخره خلاص بشم شمام صبر کن و روغن درمانی کن امیدوارم زودتر موخوره هات برن

دوستان هرکدوم کارتایپجزوه نویسیتبدیل عکس  به متنتبدیل ویس به متنپاورخلاصه نویسی✅تبدیل فایل های غیرقابل سرچ به قابل سرچ✅وردتحقیقارائهمقالهآزمون نهادخلاصه نویسی✅ساخت ویدیو با(viva video/inshot)✅ادیت فیلم با (viva video / inshot)بهم پیام بدید با  🌀قیمت🌀 و🌀 کیفیت عالی 🌀انجام میدم براتون در🌀سریع ترین🌀زمان ممکن
ن اونو استفاده نکردم من ازین سه تا استفاده کردم،زیتون و تخم کتان قبل حموم چون چربیش رو مو میمونه رز ...

ن من موخوره ندارم ولي هميشه از اونايي ك موشون ميرسن ميپرسم چيكارا ميكنن من نميدونم چ روغني استفادع كنم ك مناسب باشه

اسم شامپوت چيه 

عزیزم شامپو رو باید خودتون انتخاب کنین چون همه شامپو ها روی بعضی از موها نمیوفته و باعث موخوره بیشتر میشه 

ولی میتونم چندتا محصولو بهتون معرفی کنم البته از پیجی ک دنبال میکنم دیدم و استفاده نکردم

دور چشمان تو گردم که ز من غمگینی.. :)🤍🦋
ن من موخوره ندارم ولي هميشه از اونايي ك موشون ميرسن ميپرسم چيكارا ميكنن من نميدونم چ روغني استفادع ك ...

😘من کلا تاقبل از رنگ خیلی خوب بود بعدش داغون شد و کلی طول کشید درست شه

رنگ مو بهم نساخت

دوستان هرکدوم کارتایپجزوه نویسیتبدیل عکس  به متنتبدیل ویس به متنپاورخلاصه نویسی✅تبدیل فایل های غیرقابل سرچ به قابل سرچ✅وردتحقیقارائهمقالهآزمون نهادخلاصه نویسی✅ساخت ویدیو با(viva video/inshot)✅ادیت فیلم با (viva video / inshot)بهم پیام بدید با  🌀قیمت🌀 و🌀 کیفیت عالی 🌀انجام میدم براتون در🌀سریع ترین🌀زمان ممکن
عزیزم شامپو رو باید خودتون انتخاب کنین چون همه شامپو ها روی بعضی از موها نمیوفته و باعث موخوره بیشتر ...

من كلير مردونه استفادع ميكنم ك نرم كنندش كم تره ولي دوسدارم همرو امتحان كنم 

من كلير مردونه استفادع ميكنم ك نرم كنندش كم تره ولي دوسدارم همرو امتحان كنم 

کلیر ک برای شوره س گلم 

اینارو شات گرفتم واسه سلامتی موعه 

دور چشمان تو گردم که ز من غمگینی.. :)🤍🦋