2777
2789
عنوان

موخوره

425 بازدید | 33 پست

دیگه کلافه  شدم هر سری میرم موهامو کوتاه میکنم نوک گیری میکنم   ولی بازم موخوره داره دیگ نمیدونم چیکار کنم . اصلا هم بلند نمیشه 😭😭😭 یکی ی راهکار بم بده . منم دوس دارم موهام بلند بشه 

درمانی فهمیدی ب منم بگو😭😐

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه میشه!!!

تا اونجا که موخوره هست قیچی کن

بعدش ک از حموم میای بزار خودش خشک شه باز بزار موهاتو

بعد که خشک شد نوک موهاتو روغن نارگیل بزن

هفته ای دو بارم عسل و تخم مرغ بزن

از خانوادم متنفرم :)                               🖤Kurdistan 
منم خسته شدم  موهای بلندمو تازه کوتاه کردم بخاطرموخوره بعداز یکماه همین کوتاه ها هم موخوره زدن

مال منم همینطوریه 😢 پر پشت هم هست گفتم شاید برا اینه بلند نمیشه حتی کم حجمم کردم ولی فایده نداره 

مگه میشه!!! تا اونجا که موخوره هست قیچی کن بعدش ک از حموم میای بزار خودش خشک شه باز بزار موهاتو ب ...

اره والا 

میگن اون قسمت دوشاخه رو باز کنین تا هر جا رفت کوتاه کنین خب یکی تا اون اخر میره یکی تا صفحه ینی برم کچل کنم دیگ ☹

موهاتو سعی کن ببافی و هر جا میخوای سرتو بذاری زمین زیر سرت بالشی باشه ک پارچش ساتن مانند باشه.از برس چوبی استفاده کن

قبل حمام موهاتو روغن نارگیل بزن و خوره گیری مو

چطوری دست میذارید روی نقطه ضعف‌های هم؟ من وقتی نقطه ضعف یکیو میدونم همش استرس دارم نکنه تو حرفام ناخوداگاه چیزی بگم اون فک کنه عمدی بوده ناراحت شه...
مال منم همینطوریه 😢 پر پشت هم هست گفتم شاید برا اینه بلند نمیشه حتی کم حجمم کردم ولی فایده نداره&nb ...

اره موخوره هم بزنه دیگه رشد نداره 

شاید یه درمانی داشته باشه 

اگه کسی راه چاره رو گفتم بی زحمت به منم بگو عزیزم 

ریپلای کن

نگاه به نام کاربریم نکنید خب هرچی گذاشتم گفت تکراریه مجبورشدم🙈

موهای منم خیلی موخوره داره موهام بلنده چندروز پیش نزدیک ۴سانت ازش کوتاه کردم الان دارم نگاه میکنم میبینم بازم موخوره داره😑

یه جمله واسه خود چند سال بعدت:"دارم سخت تلاش میکنم تا تو خوشحال باشی….”💎

من بعد از رنگ کردن موهام خشک و پرموخوره شد الان سه ساله رنگ نکردم،روغنای مختلف زدم و اصلا سشوار یا هرچیزی استفاده نکردم کش مو ساتن خریدم و همش بافتم ،هرسه ماهم نوک گیری کردم الان تازه دوماهه ک موخوره نمیبینم،یعنی سه سال تمام همش موخوره میزد هرچقدرم ک کوتاه کردم 

شمام از روغن های مناسب مو مث زیتون،تخم کتان،رزماری استفاده کن

دوستان هرکدوم کارتایپجزوه نویسیتبدیل عکس  به متنتبدیل ویس به متنپاورخلاصه نویسی✅تبدیل فایل های غیرقابل سرچ به قابل سرچ✅وردتحقیقارائهمقالهآزمون نهادخلاصه نویسی✅ساخت ویدیو با(viva video/inshot)✅ادیت فیلم با (viva video / inshot)بهم پیام بدید با  🌀قیمت🌀 و🌀 کیفیت عالی 🌀انجام میدم براتون در🌀سریع ترین🌀زمان ممکن

من موهام پایین تر از با.نمه و موخوره نداره 

شامپو بدون سولفات بزن 

از شونه چوبی استفاده کن 

رو بالشی ساتن استفاده کن و هفته یا دوهفته ای یکبار بشور 

موهاتو وقتی میری حموم زیر اب نگیر ینی اول کل بدنتو بشور بعد شامپو بزن اخرین کارت شامپو باشه 

موهاتوخیس شونه نکن 

شامپو رو مستقیم نزن ب سرت با یکم اب قاطی کن 

موهاتو چنگ نزن 

شبا ک میخوابی موهاتو بباف اتو وسشوار خیلییی کم استفاده کن

دور چشمان تو گردم که ز من غمگینی.. :)🤍🦋