2777
2789
عنوان

جملات انگیزشی🧚‍♀️🌿

174 بازدید | 18 پست

هرچی جمله انگیزشی بلدید بگید

کسی که می خواهد مثل خورشید بدرخشد

باید مثل خورشید بسوزد

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید، برایشان چای ریخت، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد!کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت؛که غم و اندوه، رفتنی است و روزهایِ خوب در راه اند،که حالِ همه مان خوب خواهد شد    #دختر_پاییزی🍁

مگه میشه 🤔👇🏽

مگه میشه زمین خوردنی در کار نباشه؟

مگه میشه سختی نباشه تو کار؟

مگه میشه مورد تمسخر بقیه قـرار نگیری؟

مگه میشه بهانه ها دست از سرت بردارن؟

مگه میشه یه روزایی خسته و کوفته نباشی؟

مگه میشه نـااُمیدی سراغت نیاد؟

مگه میشه تصمیمای اشتباه و انتخاب های غلط نداشته بـاشی؟

مگه میشه هميشه همه چی رو پیش بینی پیش بره و اتفاق غافلگیر کننده ای حواستو پـرت نکنه؟

مگه میشه🔥👊🏽

میبینی . . . ؟ بودن همه این مگه میشه ها اجتناب ناپذیره تو مسیرت رفیق ؛ ولی همشون یه بخشی از راهه میدونی ! یه بخشی از فـرآیند درخشیدنته 🏆🫀

مهم نیست چقدر روزهای تاریک داشته باشیم ؛ مهم اینه که هیچوقت امید تو دلمون نمیمیره

مهم نیست چند بار زمین بخوریم ؛ مهم اینه که هیچوقت از دوباره بلند شدن خسته نمیشیم🪴🚴🏻‍♂️

مهم نیست چقدر ناراحتی میکِشیم ؛ مهم اینه که همیشه یه راهی برای خوشحال بودن پیدا میکنیم

مهم نیست اگه هیچکس باورمون نداشته باشه ؛ مهم اینه که ما خودمون رو باور داریم🎗💣

مهم نیست زندگی چقدر سخت باشه ، مهم اینه که ما از اون سخت تریم چون خدا رو داریم . . . ! 💎📚

خدای عاشق

دوستت داریم

دوستمان بدار❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

☆ ⃟۞𝑇𝒉𝑒 𝑜𝑛𝑙𝑦 𝑤𝑎𝑦 𝑡𝑜 𝑑𝑒𝑓𝑒𝑎𝑡 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑒𝑛𝑒𝑚𝑖𝑒𝑠, 𝑖𝑠 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑠𝑢𝑐𝑐𝑒𝑠𝑠.✰

_کوفت میقولی؟! من کیستم؟! از کجا امده ام؟!                                                  جواب سوال این است که من فرزند کوچک خانواده: مرض و زهرمار هستم از زبان شما در اوج عصبانیت تلفظ میشوم        مرض بابامه   زهرمار مامانمه              
☆ ⃟۞𝑇𝒉𝑒 𝑜𝑛𝑙𝑦 𝑤𝑎𝑦 𝑡𝑜 𝑑𝑒𝑓𝑒𝑎𝑡 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑒𝑛𝑒𝑚𝑖𝑒𝑠, 𝑖𝑠 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑠𝑢𝑐𝑐𝑒𝑠𝑠.✰

ترجمه کنید

با تشکر🥲

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید، برایشان چای ریخت، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد!کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت؛که غم و اندوه، رفتنی است و روزهایِ خوب در راه اند،که حالِ همه مان خوب خواهد شد    #دختر_پاییزی🍁

اینا زندگیتو تغییر میدن•-•🦄

با افراد منفی خدافظی کردن...🐾🩴

انتخاب یک هدف...🎯🎟

متعهد بودن نسبت به هدف...🏅⭐️

درس گرفتن از اشتباهات...📔👩🏻‍💼

بهانه نیاوردن و شکایت نکردن...🙅🏻‍♀☘

ترجمه کنید با تشکر🥲

بلد نیستم

همینجوری فرستادم فقط میدونم انگیزشیه😐🤣

_کوفت میقولی؟! من کیستم؟! از کجا امده ام؟!                                                  جواب سوال این است که من فرزند کوچک خانواده: مرض و زهرمار هستم از زبان شما در اوج عصبانیت تلفظ میشوم        مرض بابامه   زهرمار مامانمه              

#انگیزشی ...😍💥

#انرژی_مثبت 🌿

میشه یه خواهشی کنم ازت . . . ؟ 🙆🏼‍♂

میشه نمی تونم و نمیشه رو از فرهنگ لغاتت حذف کنی 🙌🏽

میتونی 💪🏽

میشه✌️🏽

حتی یه لحظه هم شک نکن 👊🏽

میشه ایمان بیاری به قدرت درونیت 🤞🏽

تو اشرف مخلوقاتی هااا🫀✨

حواست هست ⏱💎

کافیه از ته قلبت بخوای 💙🧿

از تهِ تهِ تهِ قلبت و وجودت هدفتو فریاد بزنی🤩🔥

وقتی که به جای خون توی رگات " عشق " جریان داشته باشه 🫂🌱

اون وقت تو نه خسته میشی🪐

نه میبری ⚡️

نه بهونه میاری 🏆

نه کم خوابی از پا درت میاره🥇

اون وقته که میشی یه جنگجوی به تمام عیار 🎗

میشه خواهش کنم ازت خودتو باور داشته باشی 🎉

میشه خواهش کنم هر لحظه به خودت و

تمام کائنات یاد آوری کنی 🔛

که تو تا به هدفت نرسی ، عقب نشینی نمیکنی📚

و هر لحظه یادآور بشی که 👇🏽👑

که

تو

رو

برای

هدفت

ساختن 🤍🍃

به قانون جذب اعتقاد دارین؟

کسی هست که نتیجه گرفته؟