2789
عنوان

شرط ضمن عقد

411 بازدید | 74 پست

یه سوال داشتم آیا این دوشرط میشه شرط ضمن عقد مطرح کرد

اولیش اینکه نماز اول وقت فراموش نشه 

دومیش خرج تحصیل دو بچه نیازمند

دعام کنید کنکورو قبول بشم شیرینیش کمک به بچه های سرطانی مهرانه🌱🌱🌱خدایا تنها پشتیبانم تویی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرم نماز یه چیز شخصیه و اینکه جز شروط عقد باشه خیلی معقول نیست

اما شرط دوم خیلی خوبه

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
به نظرم نماز یه چیز شخصیه و اینکه جز شروط عقد باشه خیلی معقول نیست اما شرط دوم خیلی خوبه

خب من میخوام باشه

دعام کنید کنکورو قبول بشم شیرینیش کمک به بچه های سرطانی مهرانه🌱🌱🌱خدایا تنها پشتیبانم تویی

😐🤞نه....طرف مرده  اگه سرکار میره نمیتونه اول وقت باشه گاهی....

بعدشم تو این گرونی اونم اول زندگی خرج خودتونم بتونه بده هنره

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
الان مثلا اگ طرف نمازش سروقت رعایت نکرد چی میشه میخای طلاق بگیری☺

خیر 

ولی این یه قول محکمه که دوس دارم زندگی بدون نماز نباشه

حق طلاق از واجبتانه بگیر حتما

مخالف اینم که حق طلاق با زن باشه آخه زن خیلی صبر مردا رو نداره تا مشکلی پیش بیاد زرتی میره برا طلاق

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!