2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی با خوردن مایعات درمان میشه؟روزی چند تا لیوان مثلا،خیلی حالم بد همش دارم گریه میکنم

۱۵ لیوان باید بخوری، شرایط معمولی باید هشت تا دا لیوان بخوری که نرمال بمونه الان که در این حد کمتر شده دکترا می‌کن ۱۵ لیوان، آب بخور شیر بخور آب میوه بخور، میوه بخور که نرمال باشه و خطرناک نشه

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
یعنی با این شرایط بچه سالم میمونه؟

آره اینارو بخوری زودتر آب دورش زیاد شه خوب میشه، سرمم میزنن تو این شرایط اگه آب نتونی زیاد بخوری، دکتر نرفتی؟ چی میگه دکترت؟؟

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
آره اینارو بخوری زودتر آب دورش زیاد شه خوب میشه، سرمم میزنن تو این شرایط اگه آب نتونی زیاد بخوری، دک ...

دکتر بهم سرم داده؟گفت نباید از این کمتر بشه،ولی حال روحیم خراب خیلی میترسم از غذا و همه چیز افتادم فقط یه گوشه خوابیدم با یه بطری اب

خسته ترینم
دکتر بهم سرم داده؟گفت نباید از این کمتر بشه،ولی حال روحیم خراب خیلی میترسم از غذا و همه چیز افتادم ف ...

اصلا اینطوری نکن استرس برات خوب نیس بهش فکر نکن زیاد فکر کنی به قول خودت از غذا می افتی و خطرناکه، نخوردن و نوشیدن باعث میشه آب دور جنین کم شه، سرمتو بزن آب و مایعات دیگه هر چی میتونی بخور میوه هم زیاد بخور غذا های آبکی همش خوبه برات زود زود حتما بخور نترس نرمال میشه اگه این وضعیت خطری داشت میگف بستریت میکرد، حتما سرم و مایعات رو و میوه رو فراموش نکن هرچه زودتر تامین شه بهتره  یکی از دوستامم اینطوری شد انقد سرم و مایعات و اینا خورد خوب شد نترس ولی حتما بخور اینارو

اصلا اینطوری نکن استرس برات خوب نیس بهش فکر نکن زیاد فکر کنی به قول خودت از غذا می افتی و خطرناکه، ن ...

از دیشب شروع کردم به خوردن مایعات،خدایا کمکم کن

خسته ترینم
از دیشب شروع کردم به خوردن مایعات،خدایا کمکم کن

ایشالله خوب میشه سرمتم حتما بزن زودتر اثر میکنه سرم