2777
2789
عنوان

معرفی کتاب 📚😃

154 بازدید | 0 پست

سلام عزیزانم 💋

امروز داشتم فکر میکردم بهترین کتاب ، بین کتابهایی که خوندم چیه تا اون رو معرفی کنم ، به اسم یه کتاب رسیدم ، اما دیدم نه اما دیدم نه بهتره تجدید نظر کنم .🤔

مدتی میشه در کنار شما نی نی سایتی ها هستم فهمیدم اغلبمون که به اینجا اومدیم یه حس تنهایی داریم یهو یه جرقه تو ذهنم زده شد ، فهمیدم باید این کتاب رو معرفی کنم : 

⭐🌱 « از ترس تنهایی » اثر  امیلی گیفین🌱 ⭐

💢 چند نکته : ✍️

🔵 1:.  متن این کتاب بسیار روان است . و احساسات و نیاز هایی که یک فرد در تنهایی دارد را توصیف می‌کند . 

🟠 ۲:  متن گیرایی دارد به گونه ای که خواننده شخص مقابل را بسیار درک میکند و خواننده سعی میکند با ادامه دادن مطالعه ، با شخص اول داستان هم دردی کند . 

🔴۳:.  از زبان اول شخص مفرد روایت می‌شود . 

🟢 ۴:   برخی سو استفاده ها و انتخاب های نادرست که به علت تنهایی ممکن است به سراغ فرد بیاید را در قالب داستان ذکر میکند . 

🟡 ۵:   نکته ظریفی که در این کتاب مشاهده کردم این بود هیچ وقت نویسنده از جمله امری در خصوص ترغیب خواننده برای ترک رفتار های نادرست ( خطرهایی که در هنگام تنها بودن ممکنه انتخابشون کنیم منظورمه )استفاده نکرد . بلکه به صورتی نوشت که خواننده هنگام مطالعه کتاب شخصیت اول داستان را سرزنش میکرد که چرا چنین خطری رو میپذیره و از برخی حماقت ها دست بر نمی دارد. 

واقعا خودم در زندگی عادی متوجه برخی رفتار های که باعث میشد آیندمو به خطر بندازن نبودم ولی با خوندن این کتاب آگاه تر شدم . 🤗🤪🤪

❌ توجه : فرهنگ نویسنده این کتاب با فرهنگ کشور خودمون متفاوته . امیدوارم متوجه منظورم شده باشید می‌خوام چی بگم . 🌷

البته هیچ کتابی بی نقص نیست . اگه شما  هم دوست دارید مواقعی که احساس تنهایی میکنید بازم زندگی سالمی داشته باشید این کتاب رو بخونید . ❤️🪴😃