2777
2789
عنوان

جدایی

767 بازدید | 7 پست

سلام روز بخیر. داغونم. حامله ام از مردی بی مسئولیت و معتاد که هیچ پولی رو نمیتونه نگه داره.موندم چیکار کنم.استخاره کردم برای سقط بد اومد خیلی اما هرچی فکر میکنم فقط باید سقط کرد.چیکار کنم؟ میشه طبیعی سقط کرد؟ با دمنوشی چیزی؟ این مرد پدر خوبی نمیشه.اگه سقط کنم جدا میشم. گندی زدم که توش موندم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سقط واقعا چرا باید سقط کنی آخه چرا بچه داری میشید ک پاره تنتون سقط شع!!!!🤦🏻‍♀️ ازش جدا شو با یه ...

بچه رو میگیره. قانون پشتشه. کافیه ادعا کنه میخواد ترک کنه تو دادگاه بهش رای میدن. مشاوره قبلی گفته بود یه روز شماها رو میفروشه واسه اعتیادش. پاره تنم با این پدر بدبخته.خودم داغونم. بچه بیاد دیگه نمیذاره برم

سقط واقعا چرا باید سقط کنی آخه چرا بچه داری میشید ک پاره تنتون سقط شع!!!!🤦🏻‍♀️ ازش جدا شو با یه ...

با یه بچه نمیشه جدا شد. نه دیگه خودش میذاره نه قانون و نه خانوادش. حتی جدا شم بچه بدون پدرو چیکار کنم؟ به مشکل میخوره

با یه بچه نمیشه جدا شد. نه دیگه خودش میذاره نه قانون و نه خانوادش. حتی جدا شم بچه بدون پدرو چیکار کن ...

خب من منظورم اینه نباید باردار میشدید...

حالا جدا شو خدا بزرگه دلم برای ی بچه بی گناه خیلی میسوزه. سقط شه . بدنیا هم ک بیاد... هوووف🤦🏻‍♀️💔

! Yes. I'm like an iceberg