2777
2789
عنوان

قانون‌ جذب امروز من

383 بازدید | 23 پست

سلام

داشتم فکر میکردم و حرص میخوردم چرا شوهرم قفل خراب در اتاق خوابها رو درست نمیکنه که

درست نیم ساعت بعدش بی دلیل قفل در توالت خراب شد و شوهرم مجبور شد در توالت رو بشکنه.

اون فکر و این در شکستن چه ربطی به هم داره

نگید ربط نداره که داره

چون نیم ساعت بعدش اینجوری شد بی دلیل.

🤩خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیش تر صلوات بفرستد:1)نزدیک ترین مقام به حضرت محمد(ص)را در آخرت دارد.😍2)سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات است.😍3)تنها چیزی که بعد نماز واجب،روز قیامت(روز حسرت)مردم حسرت می خورند،کسی است که صلوات زیاد فرستاده باشد.😍۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نور صراط و نور بهشت است.😍۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.😍۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.😍۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.😍۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.😍۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.😍۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.😍پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:**   +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا                       - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم):                           دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙

کاملاً ربط داره. شما داشتی به قفل خراب فکر میکردی، و به هرچی فکر کنی، کائنات چند برابرشو بهت میده، برای کائنات مهم نیست که میخوای یا نمیخوای! فرق خواستن و نخواستنُ نمیفهمه، چون بهش فکر کردی بهت میده.

کاملاً ربط داره. شما داشتی به قفل خراب فکر میکردی، و به هرچی فکر کنی، کائنات چند برابرشو بهت میده، ب ...

علاوه بر فکر کردن، کلی هم حرص خوردی که باعث شده ارتعاش منفی بیشتری بفرستی. در نتیجه زودتر و با شدت بیشتر این اتفاق افتاده.

حالا درسته گفتن قانون جذب ولی اینطوریم نیست دیگه خیالبافی نکن البته یه استاد قانون جذب میگفت افکار منفی و ترس قدرت زیادی دارن از قدیمم گفتن از هرچی بترسی سرت میاد ولی این مورد شمارو فک نکنم قانون جذب باشه😑😂

پس چرا من به هرچی فکر میکنم برعکس میشه یا نمیشه؟

خودت الآن داری میگی برعکس میشه، یعنی باور داری به اینکه برعکس میشه! باورها و ناخودآگاه ما خیلی قوی هستن، به همین دلیل برعکسش اتفاق میوفته. 

یه حالت دیگه هم امکان داره، اونم اینه که شما به جای اینکه به چیزی که میخوای فکر کنی، به چیزی که نمیخوای فکر میکنی. 

منم به قانون جذب اعتقاد کامل دارم 

مغزمو از افکار منفی تهی میکنم ،وفقط اون فکر مختص و میکنم ،میتونم جذبش کنم‌ و بشه 

البته بعضی موقعها نمیشه که تقصیر از استرس واضطرابمه😀واقعا جالبه

حسین جانم 🌺

[QUOTE=231732010]خودت الآن داری میگی برعکس میشه، یعنی باور داری به اینکه برعکس میشه! باورها و ناخودآگاه ما خیلی قوی ه 

واقعا جذب کردن خوبه  یا رها کردن؟

من به بچه در کنار دوا و درمان و دعا و این حرفها خیلی فکر میکنم ولی نمیشه یکی بهم گفت تو باید رها کنی به هرچی که فکر کنی در واقع اونو از خودت دور میکنی نمیدونم واقعا 

خدایا مرا آن ده که آن به❤ بار الها به تو پناه اورده ام💚💚
[QUOTE=231732010]خودت الآن داری میگی برعکس میشه، یعنی باور داری به اینکه برعکس میشه! باورها و ناخودآ ...

ببین وقتی نمیتونی در مورد چیزی که میخوای افکارتو کنترل کنی و از جهت مثبت بهش فکر کنی و به آرامش و شادی برسی، بهتره بسپری دست خدا، مطمئن باشی که بهش میرسی و دیگه رهاش کنی. 

بزار برات مثال بزنم، مثلاً شما فردا باید بری بیرون و کار مهمی داری و نمیرسی ناهار یا شام درست کنی، به مادرت میسپری میگی مامان جان واسه فردا زحمت بکش برامون غذا درست کن و مامانت میگه باشه. تو دیگه خیالت راحته و میری به کارهای دیگه میرسی، دیگه نمیشینی فکر کنی اگر مامانم یادش بره، یا اگر غذا درست نکنه یا اگر ... مطمئنی که خواسته‌ت برآورده میشه. خدا که از مادر هم مهربان‌تر و قابل اعتمادتره! پس بسپر به خدا و خیالت راحت باشه، به بقیه‌ی امور زندگیت برس. در بهترین زمان و مکان به خواسته‌ت میرسی.