2777
2789
عنوان

ارزوی موی بلند به دلم موند😔

722 بازدید | 20 پست

ازبچگی موهام فرفری و وز وزی بود هیچوقتم از کتفم بلندتر نشدن ارزوم بود یه بارم شده بیاد تا کمرم شوهرمم موی بلند دوست داره اما موهام هیچ رشدی ندارن هرشامپو و روغنی هم که شما بگین زدم اما دریق از یه سر ناخن رشد....... اینم بگم موخوره هم زیاد دارن هرچی میزنم سرشو بازم موخوره میزنه🥺🥺😭😭

عزیزم چون موهات خشک هست موخره میگیری،سعی کن یک مدت اتومو استفاده نکنی،بعد از حمام به موهای خیست روغن ارگان بزن و نم موهات که رفت از سشوار درحد خشک کردن استفاده کن،سعی نکن با سشوار صافش کنی ک موهات موخوره میگیره،موقع استفاده از سشوار از برس اکستنشن استفاده کن تا سریعتر خشک بشه و موهاتو ویزشو میگیره.....زینگ پلاس بخور برای رشد مو خوبه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب برو موهاتو صاف دائم کن 

وقتی بلند نیستن صاف کنم بلند که نمیشه... بعدشم مشکل من با فرفری بودنشون نیست اتفاقا شوهرم خیلی فرفری دوست داره خودمم همینطور به صورتمم خیلی میاد.. فقط بلند نمیشن لامصب😔😔😭😭چیکارکنم رشد کنن؟؟ 

منم همین طور

ببین برو تو اینترنت و یوتیوب سرچ کن

ماسک های خونگی برای مو زیاده که باعث تقویت مو میشن

اونارو استفاده کن

تضمین نمیکنم که کاملا رشد موهاتو خوب میکنه ولی اثر داره (اگر مرتب استفاده کنی)

پیچ عاطی رو دنبال کن منم کله فنریم ولی برعکس شما عااشق موهامم چون باید اصولی رسیدگی کنی

وای منم خیلی موهامو دوست دارم شوهرمم عاشق موهامه اصلا اجازه نمیده برم کراتین کنم چون خیلی موهای فرفریم دوست داره من فقط مشکلم با رشدشون هست