2777
2789
عنوان

راهنمایی

105 بازدید | 19 پست

چند روز پیش گوشیه همسرمو برداشتم تو اینترنت مطلبی سرچ کنم ما گوشیامون رمز داره ولی رو میزه و از هم قایم نمیکنیم،، منم گوشیو برداشتم یه لحظه انگار یه حسی گفت برم تو قسمت سابقه گوگل دیدم تو قسمتای قبا یعنی ۲۶ اسفند پارسال که منم منزل نبودم همسرم خونه مادرش بود، تو قسمت سرچ گوشی نوشته عکسای س،ک،سی، و چندین سایت اماده پ،و،ر،ن از این سایتا که میاد فقط باید روش کلیک کرد و چند سرچ عکسای سکسی،، اینارو دیدم حالم خیلی بد شد رفتم ازش پرسیدم اینا تو گوشیت برای چی هست هم هول کرد هم  ظاهرشو حفظ کرد میگفت من نمیدونم من سرچ نکردم خود به خود اومده من سرچ نکردم که منم دادو بیداد که من احمق نیستم گوشیت دست کسی نیست و تاریخ نوشته ، تو سرچ کردی و این همش کتمان میکرد که من سرچ نکرد دست رو قران گذاشت جون بچمونو قسم میخورد که سرچ نکرده اما میدونم هم از ترس هم دروغ میگه،، خودش مابین حرفا گفت من یه گوهی خوردم سرچ کردم منم گفتم سرچ کردی میگفت نه،،اولش پررو شد که مردم هزارتا غلط میکنن اینجوری دادو بیداد نمیکنن تو چرا که منم بدتر گفتم اینا خطای قرمز منه منم نمیتونم کنار بیام،، الان سه روزه قهرم نه میتونم هضمش کنم

چرا بزرگش کردی دعوا راه انداخنی

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وایسا خودش بیاد سمتت

شاید اون موقع به خاطر فشار جنسی سرچ کرده

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸            

وایسا خودش بیاد سمتت  شاید اون موقع به خاطر فشار جنسی سرچ کرده

خودش از سه روز پیش که دیدم میاد سمتم ولی کتمان میکنه میگه من نبودم از یه طرفم با بوس و نوازش داره عذرخواهی میکنی ولی به زبون نمیاره که سرچ کرده منم از شدت نفرت و ناراحتی پسش میزنم چون واقعا حالم بده

خودش از سه روز پیش که دیدم میاد سمتم ولی کتمان میکنه میگه من نبودم از یه طرفم با بوس و نوازش داره عذ ...

چند وقت دور بودی ازش؟؟

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸            

شما خیلی راحت میتونستین این مساله رو حل کنین  نبایدبهش میفهموندین که دست به گوشیش زدین با این کارتون باعث شدین همسرتون قسم دروغ بخوره وبعد از این هم اگه خواست کاری انجام بده محتاطانه عمل کنه خیلی راحت میتونستین این موضوع با گفتمان ساده حل کنین

من هیچ وقت تنها نیستم چون خدارو دارم
شما خیلی راحت میتونستین این مساله رو حل کنین  نبایدبهش میفهموندین که دست به گوشیش زدین با این ک ...

ما گوشیامون وسطه هرزمان برداشتیم خودش میدونه من ادمیم خیلی حساسم و حواسم هست و دنبال چیزی میگردم

یه دوسه روز قبلش نزدیکی بود بعد من رفتم همون شب که من رفتم سرچ کرده درحالی که ما هفته ایی یکباریم

دیگه درموردش حرف نزن آشتیم کن باهاش ولی ی بار تلافیشو دربیار

ما گوشیامون وسطه هرزمان برداشتیم خودش میدونه من ادمیم خیلی حساسم و حواسم هست و دنبال چیزی میگردم

ماهم گوشیمون وسطه ولی تابحال نشده دنبال چیزی تو گوشیش باشم چون خودمم دوست ندارم همسرم سرک تو گوشیم بکشه خوب همه زنها حساس هستن  ولی دلیل نمیشه با ذره بین دنبال نچگیری باشیم همسرت خیلی راحت میتونست پاکش کنه یا میتونه دوباره اینکارو انجام بده پاکش کنه بجای قهر دعوا بهتره دوستانه حل کنی وبگی اینجور فیلمها چه ضربه ای به خودش زندگیش میزنه با دعوا همه چی بدتر میشه

من هیچ وقت تنها نیستم چون خدارو دارم
ماهم گوشیمون وسطه ولی تابحال نشده دنبال چیزی تو گوشیش باشم چون خودمم دوست ندارم همسرم سرک تو گوشیم ب ...

یه حس تنفر دارم بهش اونو چیکار کنم فکرشم نمیکردم همچین چیزیو