2777
2789
امپول چی؟؟من قدم ۱۶۶ هست خیلی دوست دارم ۴ سانت اصافه شم اخه همسرم قدش بلنده من کنارش وامیستم تا سر ش ...

نمیدونم اسمش چیه 

چون دوستم استفاده میکرد ۱۶۶ که نسبتا برای یه خانم خوبه

اون دوستم الان ۱۸ سالشه و سال آخر دبیرستان ولی قد و هیکلش مثل ابتدایی ها بود

یه آمپول هورمونی میزد که پنج سال پیش قیمتش چند میلیون بود اونم هر ماااه!

بیچاره خیلیم درد میکشید هم از لحاظ روحی هم از لحاظ جسمی

چون خودمم یه مشکل جسمی روحی داشتم یجورایی همدرد همدیگه بودیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ۳۰سالمه با ۱۵۰ قبلا خیلی تو فکرش بودم دیگه عادی شده 

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!
چند سالشون بود؟

اونی که بیشت اصافه کرد هجده سالش بود ولی خیلی باشگاه میرفت همیشه از اون قرصا میخورد چون مکمله واسه بدنم خوبه اما دففعه اول فقط قد بلند میشه دوست دیگم که باشگاه نرفت یک سانت و نیم اصافه شد تقریبا بیست و سه سالش بود

اسمش یادم اومد بهت میگم اما بری داروخونه بگی بهت میده پنج یا شش سال پیش یک بسته‌ش پنجاه تومن بود یک مدتم ماهواره تبلیغ میکرد ولی اینای ماهواره معلوم نیست چیه داروخونه‌ها دارن مطمینم هست ارزونتر از ماهواره هم اون موقع میدادن

من ۳۰سالمه با ۱۵۰ قبلا خیلی تو فکرش بودم دیگه عادی شده 

من مشکلی ندارم با این قضیه چون شدیدا بیبی فیسم و حس میکنم اگه قدم بلند تر بود هعی بهم نمیگفتن 14 سالمه تا الانم مشکلی نداشتم تا اینکه امروز یه نفر بهم گف شبیه 9 ساله هایی واقعا اذیت شدم🤦🏼‍♀️

نمیدونم اسمش چیه  چون دوستم استفاده میکرد ۱۶۶ که نسبتا برای یه خانم خوبه اون دوستم الان ۱۸ سا ...

ممنون ،یکی از دوستام پیش یک دکتر میرفت قدش بلند شد تقریبا ده میلیون داد چند تا امپول گرفت یک ماهه میگفت هفت یا هشت سانت اصافه کرده اما سنش کمتر از من بود،اسم و شماره دکترو گم کردم 

من مشکلی ندارم با این قضیه چون شدیدا بیبی فیسم و حس میکنم اگه قدم بلند تر بود هعی بهم نمیگفتن 14 سال ...

اینکه خیلی خوبه من یه پسر ۸ساله دارم بهم مبگن اصلا بهت نمیاد ۳۰ساله باشی 

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!
ممنون ،یکی از دوستام پیش یک دکتر میرفت قدش بلند شد تقریبا ده میلیون داد چند تا امپول گرفت یک ماهه می ...

یه ماهه این قدر دروغ محضه

حتی یه آدم معمولی با صفحات رشد باز هم اینقدر رشد نداره

من خودم ۱۷۶ ام و تو فاصله سه ماه ۵ سانت افزایش داشتم وقتی رفتم قد گرفتم 

دکتره می‌گفت چقدر زود دراز شدی😐😂

اون دوستمم بعد پنج سااال آمپول زدن الان شاید در حد ۶ ۷ سانت رشد کرده و به نسبت خودشم راضیه

موی سر هم اینقدر زود رشد نمیکنه دیگه انتظار همچین چیزی از قد خارج از عقله چون رشد قد فرایند خییلی طولانیهه

اسمش یادم اومد بهت میگم اما بری داروخونه بگی بهت میده پنج یا شش سال پیش یک بسته‌ش پنجاه تومن بود یک ...

عزیزم لطف کن به منم بگو حتما 

منتظر میمونما

کاربر محترم،نظر من برای استارتره ودلیلی نداره شمارو توجیه کنم ،پس ریپلای نکن
یه ماهه این قدر دروغ محضه حتی یه آدم معمولی با صفحات رشد باز هم اینقدر رشد نداره من خودم ۱۷۶ ام و ...

چی مصرف میکردی شما؟

از داروخونه بپرسی صد در صد بهت میگه،مکمل باشگاهم هست برو داروخونه بپرس حتما میدونن منم فکر میکنم یاد ...

چی بگم ؟مکمل افرایش قد؟