2777
2789
عنوان

باردارم یا مشکل دیگه ای دارم؟؟؟😢😢🤕🤕🤕🤕کمکککککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد ۳روز تاخیر. نیستم پس؟؟

از نظر من دو سه روز صبر کن برو سونو بده چون باردار باشی میفهمن نباشی هم میفهمن کیستم باشه میفهمن خودمم شاید اول سونو بدم

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 
از ۵ هفتگی میفهمه  من بارداری اولم ۴ هفته بودم فهمید

۴هفته رو فککنم آزم نشون میده

البته بازم به میزان ترشح هورمون بتا بستگی داره

منم سر دخترکم خیلی زود نشون داد بعد۳روز تاخیر آز مثبت بود، اینبارم به هوای دفعه پیش بعد۳روز تاخیر رفتم آز که منفی شد😔

🌻🍃💕
منتظر چی🙄🙄🤕😂

خب بچه😁

آخه تخمدان ها بعداز به دنیا اومدن نوازد فعال میشن 

که ممکنه بارداری خیلی زود اتفاق بیفته

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
خب بچه😁 آخه تخمدان ها بعداز به دنیا اومدن نوازد فعال میشن  که ممکنه بارداری خیلی زود اتفاق ب ...

اگه باردار نباشم یعنی لوله هام بسته ست چون قبل بارداری دخترمم با عکس رنگی باز شد

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 
اگه باردار نباشم یعنی لوله هام بسته ست چون قبل بارداری دخترمم با عکس رنگی باز شد

فک نکنم بسته شده باشن مجدد 

چون لوله ها درصورت وجود عفونت شدید یا عمل سزارین پی درپی 

میچسپه

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘