2777
2789

فردا تازه از رابطه دوران تخمک گذاریم ۱۴ روز میگذره و ۲ روزه تاخیر داشتم روز موعد و روز اول تاخیر بی بی چک منفی بود... همش درد پریودی دارم( اصلا سابقه تاخیر جز چهار بار که دوبارشو باردار بودم و دوبارش رو قرص خورده بودم ندارم) 

دوره هام ۲۶ روزه و مرتبه

همش حس میکنم پریود شدم ولی نشدم... تخمدان هام تیر میکشه سینه هام درد میکنه 

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 

فک میکنم بارداری...البته من باردار نشدم ولی شنیدم اینجوریه 

امسال سر فوت کردن شمع تولدم آرزوم بزرگ شدن نیس...آرزوم اینه برگردم به بچگیم و عین خواهر برادر بمونیم و هیچ وقت عاشقت نشم:)💔🍃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باردار نیستی 

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!

استرس باعث میشه پری عقب بیوفته استرس نداشتی این نزدیکیا

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
استرس باعث میشه پری عقب بیوفته استرس نداشتی این نزدیکیا

استرس ک از وقتی متولد شدم دارم😂😂😂 ولی خدایی توو بدترین استرس ها هم پریودم مرتب بوده

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 
کاش اگه باردارم مثبت بشه اگه نیستم پریود بشم زودتر

ایشالا بارداری 

امسال سر فوت کردن شمع تولدم آرزوم بزرگ شدن نیس...آرزوم اینه برگردم به بچگیم و عین خواهر برادر بمونیم و هیچ وقت عاشقت نشم:)💔🍃
از کجا مطمئنی

خب حس پریودی رو داری 

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!

دخترت چند سالشه ؟

خودت چند وقته اقدامی؟

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
استرس ک از وقتی متولد شدم دارم😂😂😂 ولی خدایی توو بدترین استرس ها هم پریودم مرتب بوده

استارتر منم پری‌م عقب افتاده

رفتم از منفی بود

بتا صفر

بی بی‌چکم منفی

بچه‌ها ممکنه باردار باشم؟

🌻🍃💕