2777
2789
عنوان

خواستگار

195 بازدید | 6 پست

واسه یکی از رفیقام میخواد خواستگاربیاد۱۳ فروردین🙂😹بچه ها همش میگه چی بپوشم ؟چی بگم؟چطوری آرایش کنم؛؟ارایش کنه بنظرتون؟؟؟تو اتاق که میرن چی بگن؟چطوری رفتار کنه😐من جاش استرس گرفتم

مثل مرواریدی که نیلوفر نداشت ؛حال من بدبود هیچکس باور نداشت....🥺  من اگه بمیرمم‌مامان‌وبابام تا مدت‌ها میشینن سرقبرم؛ که مباداباقبربغلی که پسره بریزم رو هم 🙄یامطمئن باشن تاقبل ۸ توقبرم میرم😏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لطفا لطفا لطفا بگو هر جوری ک الان هست همونجوری باشه

تیپ میزنه یا ارایش میکنه هم همونجور ک الان هست

ن بیشتر ن کمتر 

اگه چادری نیست چادر نپوشه

سوالایی هم ک باید بپرسه بگو دغدغه هاشو بپرسه اگرم ایده ای نداره تو نت سرچ کنه ی سری سوال میاره ازشون ایده بگیره 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉

هرجوری همیشه لباس میپوشه و آرایش میکنه باشه تو خواستگاری هم. اینجوری از اول میدونن با چی طرفن.

سوالات هم تو نت سرچ کنه میاد.

تاپیکای بیبی چک مثبت تگم کنید لطفا 😍 / ان شاءالله به هم برسیم، آمینش با تو.. اگه اینجا رو خوندی یه صلوات یا یه آمین کوچولو مهمونم کن 😊😊 ..
حالا چرا سیردهم

نمی‌دونم سوال خودمم هس😹

مثل مرواریدی که نیلوفر نداشت ؛حال من بدبود هیچکس باور نداشت....🥺  من اگه بمیرمم‌مامان‌وبابام تا مدت‌ها میشینن سرقبرم؛ که مباداباقبربغلی که پسره بریزم رو هم 🙄یامطمئن باشن تاقبل ۸ توقبرم میرم😏