2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اینطورام نیس ولی  داورهای قبلی بهتر بودن بنظرم

شرکت کننده های قبلی هم بهتر بودن 

اصن این دوره عصر جدید  شرکت کننده ای با استعدادی که ادمو شگفت زده کنه نیست 

همه خیلی معمولی ان 

سری های قبل خیلی استعداد و اجراها عالی بوذ

🧸🤎

شرکت کننده های قبلی هم بهتر بودن  اصن این دوره عصر جدید  شرکت کننده ای با استعدادی ک ...

ارع همشون از اجراهای قبلی کپی میکنن چیز جدیدی نیس

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است.       میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:)                             اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:)              هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است.  میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش :) https://t.me/darkblue404 اینجا پر از حس خوبه واسه من 
منم دقیقا منظورم داوراست خدایی در حق خیلی ها ظلم میشه

اهوم

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است.       میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:)                             اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:)              هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است.  میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش :) https://t.me/darkblue404 اینجا پر از حس خوبه واسه من 
خوب انتخاب کردنا شخصا ولی با بیت باکسرا خیلی حال کردم به خصوص پسر ۱۷ ساله هه .شت

دقیقا  واقعا استعداد بودن کافی بود الان خارج بودن بعد دارای از هیچ چی سر درد نمیارن

دقیقا  واقعا استعداد بودن کافی بود الان خارج بودن بعد دارای از هیچ چی سر درد نمیارن

خوبیش اینه تو برنامه دیده شدن و این ینی تو فضای مجازی هم دیده میشن به خصوص کارن خیلی حمایتشون کرد و توجه بقیه رو بهشون جلب کرد

خوبیش اینه تو برنامه دیده شدن و این ینی تو فضای مجازی هم دیده میشن به خصوص کارن خیلی حمایتشون کرد و ...

آره واقعا باز خوب شد ازشون حمایت کرد من که خیلی حال کردم اون گروهیم که با زانو اجرا کردن بد نبودن جالب لنون آنا خب به هر حال ووشو باید بالا میرفت  انگار از پیش تعیین شده ست