2777
2789
عنوان

پیجشو پیدا کردم

118 بازدید | 9 پست

میگف اینستا نداره امروز پیجشو پیدا کردم پروفش عکسشه اسم خودشم هست

ولی خصوصیه هر چی با پیجای فیک ریکوئست دادم رد کرد

میخوام فالور فالویینگاشو ببینم

چطوری بدون فالو کردن میشه فهمید؟

هکش کنم میفهمه؟

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

نمیشه، اگه پیجش بسته اس... عزیزوم وقتی دروغ بهت گفته پیج نداره،،، چرا غرورتو میزاری زیر پات

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم    

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

وقتی دروغ میگه ینی نمیخوادت دیگه چیو میخوای بفهمی

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ

به یکی از دوستات بگو فالوش کنه بعد بت بگه

روز مرگم هرکه شیون کند از دور وبرم دور کنید همه را مست و خراب از می انگور کنید جای تلقین بر بالای سرم دف بزنید شاهدی رقص کند جمله شما کف بزنید روز مرگم وسط سینه من چاک بزنید اندرون دل من یک قلمه تاک زنید روی قبرم بنویسید وفادار برفت ن جگر سوخته ی خسته از این دار برفت
به یکی از دوستات بگو فالوش کنه بعد بت بگه

اصلا  قبول نمیکنه هیچ درخواستی رو

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

نمیشه، اگه پیجش بسته اس... عزیزوم وقتی دروغ بهت گفته پیج نداره،،، چرا غرورتو میزاری زیر پات

:)

اصلا  قبول نمیکنه هیچ درخواستی رو

وااا😐

روز مرگم هرکه شیون کند از دور وبرم دور کنید همه را مست و خراب از می انگور کنید جای تلقین بر بالای سرم دف بزنید شاهدی رقص کند جمله شما کف بزنید روز مرگم وسط سینه من چاک بزنید اندرون دل من یک قلمه تاک زنید روی قبرم بنویسید وفادار برفت ن جگر سوخته ی خسته از این دار برفت