2777
2789
عنوان

پرستاری

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 31 پست
ببینید شما با واقعیت ها روبه‌رو هستید ولی مردم از این شرایط خبر ندارن که ، برای همین امثال شما رو می ...

من خودم اون سالی که پرستاری قبول شدم اگر کنکورریاضی وفیزیک می دادم قطعا مهندسی کامپیوتر قبول نمی شدم 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

دوستانی که پرستار هستن ، راسته که میگن ایجاد هماهنگی بین زندگی شخصی و این شغل سخت هست ؟ و بعضی ها چون نمی تونن شغلشون و زندگیشون رو هماهنگ کنن از این رشته انصراف میدن؟

پرستاری رشته تاپ وپرستیژ داری نیست ،اولین باره همچین حرفی میشنوم  من پرستارم توی محیط کاری وبی ...

مهم اینه که خودشون برای خودشون ارزش قائل باشند 

این دکترایی که تحقیر میکنن شعورشون پایینه 

والا درسای رشته پرستاری خیلی سخته و تقریباً خلاصه شده ی درسای پزشکیه مخصوصا دوره ی کارشناسیش

نر بوگندو نه درخواست دوستی بده نه ریپلای کن فهمیدی یا بیام حالیت کنم عقب مونده

من خودم کارشناس ارشدم ،تفاوت زیادی بین کارشناس پرستاری ودکتری پرستاری قائل نمیشن ،عملا این رشته ۹۹در ...

بله برای همین اکثرا تا مقطع ارشد میخونن در جریانم

مهم اینه که خودشون برای خودشون ارزش قائل باشند  این دکترایی که تحقیر میکنن شعورشون پایینه  ...

رشته مون سخت نیست ،اتفاقا جزو رشته های آسون دانشگاه های علوم پزشکی 

پس ۹۰درصدپزشکان از نظر شما بیشعور هستن! ولی این قضیه توی کل دنیا حاکم هست 

دوستانی که پرستار هستن ، راسته که میگن ایجاد هماهنگی بین زندگی شخصی و این شغل سخت هست ؟ و بعضی ها چو ...

ببین الان ۹۰ درصد شغل ها شیفت دارن

شما مثلا بری خبرنگار یا اخبار گو بشی هم شیفت داری یا حتی صندوقدار فروشگاه های بزرگ هم که باشی عید باید بری سر کار 

البته پرستاری وقتی یکم تجربت رفت بالا و با سابقه شدی میتونی شیفت شب نری و خودت شیفت هات رو انتخاب کنی

عه نامزدت دکتراست ؟ افرین بهش  میدونی دکترا رو چند ساله میشه تموم کرد؟

۴ یا ۵ سال بستگی ب دانشجو و دانشگاه داره

۴ یا ۵ سال بستگی ب دانشجو و دانشگاه داره

وااای خیلی زیاده که☹️☹️☹️

خوب پس به گرفتن دکترا فکر نمیکنم😂

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

من خودم پرستارم ،رشته مون سخت نیست ،اتفاقا جزو رشته های آسون دانشگاه های علوم پزشکی  پس ۹۰درصد ...

آخه نباید اینطور باشه 

پرستار و پزشک از نظر من مکمل هم هستن هرکدوم نباشن بیمار درمان نمیشه نه تنها پرستاری بلکه تمامی رشته های پیرا پزشکی

من خودم دانشجوی پزشکی ام و مطمئنم هستم وقتی نیو استاژر شدم کلی چیزا رو قرارع از پرستار ها یاد بگیریم

الان ارشدی؟

نه هنوز 

ترم اخر کارشناسی ام 

ولی نمیدونم ارشد بگیرم یا برگردم از اول کنکور بدم واسه پزشکی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

نه هنوز  ترم اخر کارشناسی ام  ولی نمیدونم ارشد بگیرم یا برگردم از اول کنکور بدم واسه پزش ...

نه بابا پزشکی رو ول کن 

آخه واقعا ب چه قیمت⁦🤦🏻‍♀️⁩ حال داری ۱۵ سال درس بخونی ۴ سال طرح بری؟

همین پرستاری رو بخون برو بالا تو ی همین رشته موفق شو فوق فوقش ده سال باید بخونی که ۴ سالش رفته