2777
2789
عنوان

پرستاری

366 بازدید | 31 پست

دوستان شما فکر می کنید که پرستاری شغل پرستیژ داری هست ؟ یا اینکه با توجه به سختی دروس و محیط کاری این شغل ، پرستار ها این اجازه رو دارن که خودشون رو بالا بگیرن ؟

من شوهرم توی بیمارستان کار میکنه ولی پرستار نیست ، بعد زمانی که من کنکور دادم و رشته مهندسی کامپیوتر مجازی دولتی دانشگاه شیراز قبول شدم منو مسخره می‌کرد و می‌گفت اگر بیشتر میخوندی پرستاری ، هوشبری و تکنسین اتاق عملی چیزی قبول میشدی خیلی بهتر از این رشته بود . من رفتم خیلییی دوست دارم ، ولی گاهی وقت ها که به کسایی که پرستاری میخونن نگاه میکنم و می بینم کلی کلاس میزارن با خودم میگم کاش یه بار دیگه کنکور بدم تا پرستاری بیارم تا حداقل یه رشته دهن پر کنی باشه واسه آیندم . 

به نظرتون طرز فکرم درسته ؟ یا دارم اشتباه میکنم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چکار به حرف بقیه داری 

همین دیشب داییم داشت منو مسخره میکرد به خاطر پرستار بودنم 

ولی واقعا حرف مردم واست مهم نباشه حتی شوهرت

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

چکار به حرف بقیه داری  همین دیشب داییم داشت منو مسخره میکرد به خاطر پرستار بودنم  ولی وا ...

اتفاقا دیشب عموی نامزدم ، نامزدم رو مسخره کرد جلوی همه🙂💔

نر بوگندو نه درخواست دوستی بده نه ریپلای کن فهمیدی یا بیام حالیت کنم عقب مونده

این نگاه که رشته های علوم پزشکی کلاس دارن ، عقیده خیلی ها هست ، تو خانواده ما طرف داره رادیولوژی می خونه از همین حالا همه صداش میکنن دکتررررر ، ولی کسی به ما نمیگه مهندسسسس😂😂😂ماهم دل داریم خوببب

اتفاقا دیشب عموی نامزدم ، نامزدم رو مسخره کرد جلوی همه🙂💔

🥲🥲🥲

دقیقا داییم به من میگفت تو دانشگاه رفتی که پرستار شدی؟

پرستارا فقط یه امپول میزنن و یه سرم 

خیلی کارشون راحته ☹️☹️

ولی خب مهم نبود برام

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

این نگاه که رشته های علوم پزشکی کلاس دارن ، عقیده خیلی ها هست ، تو خانواده ما طرف داره رادیولوژی می ...

بیا من بهت بگم 

مهندسیسسسسسس

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔

پرستاری رشته تاپ وپرستیژ داری نیست ،اولین باره همچین حرفی میشنوم 

من پرستارم توی محیط کاری وبیمارستانی اونقدر از سمت پزشک وبیمار تحقیر میشیم که این امر باعث تنفر از رشته مون میشه 

🥲🥲🥲 دقیقا داییم به من میگفت تو دانشگاه رفتی که پرستار شدی؟ پرستارا فقط یه امپول میزنن و یه سرم& ...

عموی نامزدم بهش گفت شما آمپول زدنم میرین دانشگاه یاد میگیرین؟😶

حالا جالب اینجاست نامزدم دانشجو دکتراست و آمپول زدن مال ترم یک کارشناسیه:)

نر بوگندو نه درخواست دوستی بده نه ریپلای کن فهمیدی یا بیام حالیت کنم عقب مونده

پرستاری رشته تاپ وپرستیژ داری نیست ،اولین باره همچین حرفی میشنوم  من پرستارم توی محیط کاری وبی ...

ببینید شما با واقعیت ها روبه‌رو هستید ولی مردم از این شرایط خبر ندارن که ، برای همین امثال شما رو میکوبن تو سر بقیع

عموی نامزدم بهش گفت شما آمپول زدنم میرین دانشگاه یاد میگیرین؟😶 حالا جالب اینجاست نامزدم دانشجو ...

عه نامزدت دکتراست ؟

افرین بهش 

میدونی دکترا رو چند ساله میشه تموم کرد؟

عموی نامزدم بهش گفت شما آمپول زدنم میرین دانشگاه یاد میگیرین؟😶 حالا جالب اینجاست نامزدم دانشجو ...

من خودم کارشناس ارشدم ،تفاوت زیادی بین کارشناس پرستاری ودکتری پرستاری قائل نمیشن ،عملا این رشته ۹۹درصد جای پیشرفت نداره