2777
2789
عنوان

بیا فقط بخند😁🫂😂🤪

127 بازدید | 4 پست

بچه ها بیاین جوک بگیم بخندیم ببینیم واسه کی بهتره😄😆

جاروبرقی خونمون کشش جوری شده که باید اشغالو بزاری جلو دهنش بگی اگه بخوری فردا میبرمت پارک بستنی برات میخرم

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

‏با هر مهمون که میاد، یه بشقاب میوه و یه پیاله آجیل هم برای خودم میذارم و با مهمونا مشغول میشم. بابا امروز اومده بود کمک؛ به من چای نگرفت. بابابزرگم به من اشاره کرده و میگه: نائب المهمان رو یادت رفت بگیری.

زیر ۱۸ سال به هیچ عنوان روم ریپ نزنن:/ من اگه حوصله بچه  داشتم  مهدکودک میزدم:)   ضد کودک همسری
‏با هر مهمون که میاد، یه بشقاب میوه و یه پیاله آجیل هم برای خودم میذارم و با مهمونا مشغول میشم. بابا ...

این بچگیای من بوده😆😆😆

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یارو مکعب روبیک رو زیر پنج ثانیه حل کرده اونوقت من از خواب پا میشم تا یه ربع دنبال دستام میگردم

😆😆👌🏿

2790
2778
2791
2779
2792