2789
عنوان

چند سالگی

110 بازدید | 18 پست

چند سالگی عاشق شدید 

با اینکه ۱۸ سالم بیشتر نیست حس می کنم هیچ وقت نمی تونم بشم 

و اینم می دونم که اگه عاشق بشی از حضور معشوق کنارت خیلی لذت می بری دلم نمی خواد از این لذت بی بهره بشم 

ت شیکمه مامانم🥲✋🏻

تازه وارد نیستم دو ساله عضوم چند مدت پیش ترکیدم و الان دوباره تصمیم گرفتم مجدد برگردم😎✋🏻عشقتون برگشته اما ناشناس😁🌸اسمم غزل هستش با اجازه نی نی سایتیا🤧🌱نام کاربریم چرت و پرت نی و معنی داره اسم یکی از شخصیت های هری پاتره🥺🌸ک بچگیش پروفمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نشدم هنو

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
حوصله عاشق شدن ندارم 

حوصله نمیاد اتفاقا ب حوصلگی میخاد کا ی دردی برا رو دردات

خدا همیشه هست:) حد نگه دار باهمه لیاقت و دوست و دشمن به همینه:) تو قوی ترین نسخه خوودتی؛)
عاشق همسرت نیستی ؟

دوستش دارم ولی عاشق نه. هیچ وقت عشق رو تجربه نکردم. اوایل ازدواج حتی دوستش هم نداشتم کلی زمان برده تا همین دوس داشتنه به وجود اومده.اما اون به گفته خودش از لحظه ای که منو دیده عاشقم شده