گارفیلدو مدیر عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 311 عنوان زندگی ی کنکوری 🥲🤌 | مشاهده متن کامل بحث + 1203 بازدید | 135 پست چرا باید انقدر عذاب باشه آخه مگ ما تو این سن چ گناهی کردیم هعععب خدا 🥲 من یکی دیگ به تهش رسیدم از این حجم استرس و فشار 🥲 کیا کنکور دادن تا الان یا کنکوری هستین ؟ 😬رتبتون چن بوده ؟ 😬✋ 1401/01/08 | 22:03 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtare_sahel عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 2869 رو سال سوم تمرکز کنید و تست بزنید میخوام مباحث مهمو تست خیز رو بخونم و یه بخشایی رو حذف کنم این منم با تمــام شکــوهی که میتوانـــم داشــته باشــم و از ایــن بهتـــر نمیــشود
مادر_فاطمه_السادات عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 712 زبان لغت میخونم هر روز و تست ریدینگ میزنم ریاضیم شروع کردم قلم چی میگن بهتره سنجش چرا؟میشه دلیلشو بگ ... زبان فقط ریدینگ و کلوز تست کار کناز کتابپت و متن هر روز ۲متن ریاضی ام از خیلی سبز ازمونای هفتگی قلم چی خوبن ازمونای جمع بندی سنجش خیلی بیشتر شبیه کنکورا همیشه اینجور بوده و هست عضو گروه آبی: وزن شروع:۷۲ 🤐وزن هدف: ۵۲ 🥺 وزن فعلی:۶۲ 🧟 دور کمر ۱۰۰ 😒 تاریخ مجدد شروع ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱...
ملکامممممممممممم عضویت: 1400/11/02 تعداد پست: 8938 روانشناسی منظورتونه کنکور انسانی؟؟؟ رشته اتونم انسانیه سال چندمین بله سال آخرم لینک چت ناشناسم https://abzarek.ir/service-p/msg/2314532 پارادوکس یعنی ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂
parvaneh_rad عضویت: 1400/12/24 تعداد پست: 2876 منم انسانیمم چ درسایی بیشتر زدید من رو اقتصادم مسلطم میدونم حداقللل خییییییییییییلی ک م بزنم 80 هستش ... الان و واقعا اطلاع ندارم که چطور چون کنکور نظام جدید خیلی متفاوت با نظام قدیممیتونی از سایت هیوا کمک بگیری از تخمین رتبشدرصد هایی که به نظرت میتونی بزنی رو اونجا وارد کن بهت میگه چه رشته هایی قبولی
aloungirl عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 934 زبان فقط ریدینگ و کلوز تست کار کناز کتابپت و متن هر روز ۲متن ریاضی ام از خیلی سبز ... راستش کلوز نمیتونم بزنم با معنی و لغت بیشتر حال میکنم بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown:
گارفیلدو مدیر استارتر عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 311 استرس چندین حالت رخ میده ولی رایج ترینش علتش بی دقتی کردن در خواندن درسها منظورم بدون تمرک ... خیلی ممنون 💙💙تو این سه ماه مونده باز امیدی هس ؟ چون درگیر مدرسه بودم زیاد نشد ک طی سال ب طور منظم بخونم
دلسا79 عضویت: 1399/04/02 تعداد پست: 780 منم شیرازیم پیش کی میرفتی نمیدونم میشناسی یا نه ولی من پیش آقای حسین خانی میرفتم دانشجوی پزشکی دانشگاه تهران هستن خدایا شکرت
aloungirl عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 934 الان و واقعا اطلاع ندارم که چطور چون کنکور نظام جدید خیلی متفاوت با نظام قدیم میتونی از سایت ... عااااااااااااا مرسی بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown:
مادر_فاطمه_السادات عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 712 میخوام مباحث مهمو تست خیز رو بخونم و یه بخشایی رو حذف کنم بله باز هم رو مباحث موضوعی سال سوم تمرکز کنید مثلا تابع میشه ۳سال و خوند...نوسان و امواج رو خوند عضو گروه آبی: وزن شروع:۷۲ 🤐وزن هدف: ۵۲ 🥺 وزن فعلی:۶۲ 🧟 دور کمر ۱۰۰ 😒 تاریخ مجدد شروع ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱...
دخترمستقل313 عضویت: 1400/09/11 تعداد پست: 8318 نمیدونم میشناسی یا نه ولی من پیش آقای حسین خانی میرفتم دانشجوی پزشکی دانشگاه تهران هستن کجا درس میده
مادر_فاطمه_السادات عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 712 درخواستمو قبول میکنید کتابهای زیست بجز درسی چی خوندی عضو گروه آبی: وزن شروع:۷۲ 🤐وزن هدف: ۵۲ 🥺 وزن فعلی:۶۲ 🧟 دور کمر ۱۰۰ 😒 تاریخ مجدد شروع ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱...
گارفیلدو مدیر استارتر عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 311 اره واقعا مسخره میکنن بعضیا من چون 2سال کنکور دادم و قبول نشدم الان بچه های فامیل ک امسال کن ... این حرفای بقیه از صدتا فوش بدتره بخدا 😑
dokhtare_sahel عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 2869 این حرفای بقیه از صدتا فوش بدتره بخدا 😑 والا منم میگم شماها به من چکار دارین اخه درس خودتونو بخونین این منم با تمــام شکــوهی که میتوانـــم داشــته باشــم و از ایــن بهتـــر نمیــشود
مادر_فاطمه_السادات عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 712 بله سال آخرم تمام کتابهارو باید بخونی و خود روانشناسیو با ۲منبع کاز کن..و درسایی ک اللن ضعیفی موضوعی کار کن و حذف کن عضو گروه آبی: وزن شروع:۷۲ 🤐وزن هدف: ۵۲ 🥺 وزن فعلی:۶۲ 🧟 دور کمر ۱۰۰ 😒 تاریخ مجدد شروع ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱...