2789

اگ عاشقت باشه برمیگرده

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم موندنی میمونه رفتنی میره شاید برگرده ولی وقتی برگشت تو دیگ اون حس قبلی رو نخواهی داشت نسبت بهش اون نه یکی دیگه جنس مرد همینه بی رحم من همیشه میگم ترکشون کن تا ترکت نکردن سعی کن بش فکر نکنی دنیا تا بوده همین بوده یه روز عاشقی ی روز فارق یه روز مجنون یه روز فراموش کار خودتو خوشحال نشون بده همین !

اگه عاشق بود نمی‌گفت برو ک حالا برگرده⁦☺️⁩

ن بابا نامزد من تو دوران دوستی خیلی ک دعوامون میشد روش فشار میومد میرف باز مث سگ برمیگشت بی من نمیتونست

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍
یه چی بگم عزیزم زمان همه چیو حل میکنم خودم خیلی تجربه کردم  زمان زمان زمان برمیگرده چون مرد ها ...

درست میگی

امیدوارم برگرده اما دیگه فکر نکنم رابطمون مثل قبل خوب شه

کاربری مال ۲ نفره🦥