آلسترومیا مدیر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 12252 عنوان دانشگاه | مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 22 پست بچههای دانشجو و غیر دانشجو آقا حالا داره حضوری میشه تایم بین دوتا کلاس مثلا ۴-۵ ساعت😐 رو چکار میکنید؟ نمیصرفه هم بری و برگردی😂 اونم ماه رمضون 😐 تو باغ زندگی فقط یه تکگله اونم من 1401/01/08 | 20:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلارام_مریخی عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 11745 🤣 من از اولم رها بودم جوندل تاپیک من مهشید نیستم عزیزان مو بخون🌚😂😂💔✌ هی خدا دلم گرفته گله دارم... عین کفتر غریبی که جا نداره..... شا پرشو شکستن و هی بی قراره..... حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....
آلسترومیا مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 12252 میشینیم با دوستامون حرف میزنیم البته ما مثلا از صبح ساعت ۸ تا ۶ غروب کلا یه دوساعت خالی داریم ... از شانس بد من این ترم هر روز کلاس دارمدو روز هم که دوتا کلاسه خیلی بینشون فاصله هست تو باغ زندگی فقط یه تکگله اونم من
آلسترومیا مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 12252 اره امتحانا حصوریه کلاسای ارشدم حضوریه اهان خوبه برای امتحانا خدا صبرت بده😁😂 تو باغ زندگی فقط یه تکگله اونم من
med_stu عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 2136 از شانس بد من این ترم هر روز کلاس دارم دو روز هم که دوتا کلاسه خیلی بینشون فاصله هست منم هرروز دارم از شنبه تا جهارشنبهسه روزش از ۸ تا ۶ نگران اون بیکاری نباش انقدر سر کلاسا خسته میشی که اون تایم لذت داره برات با دوستاتم دوست میشی حرف میزنید و اینا
med_stu عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 2136 از شانس بد من این ترم هر روز کلاس دارم دو روز هم که دوتا کلاسه خیلی بینشون فاصله هست اگه تایم خیلیه کتاب بردار بخون نمیددنم بخواببرید بیرون با دوستات جاهای نزدیک
آلسترومیا مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 12252 منم هرروز دارم از شنبه تا جهارشنبه سه روزش از ۸ تا ۶ نگران اون بیکاری نباش انقدر سر کلاسا خس ... اهان از بس مجازی بوده عجیبه برامونبا اینکه حضوری هم رفتم اما نصفه نیمه حضوری بودمرسی تو باغ زندگی فقط یه تکگله اونم من
آلسترومیا مدیر استارتر عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 12252 اگه تایم خیلیه کتاب بردار بخون نمیددنم بخواب برید بیرون با دوستات جاهای نزدیک شتهام گرافیکه بیشترش عملیه باید یک گونی وسایل با خودم ببرم همونجا مشغول بشم😂 تو باغ زندگی فقط یه تکگله اونم من
azient عضویت: 1401/02/14 تعداد پست: 234 من خودم یا می رفتم بوفه دانشگاه یا می رفتم کتابخونه دانشگاه و چون اینترنت مجانی هم بود با لپ تاپ کلی فیلم و بازی و وبگردی میکردم کاربر آقا : گر نگهدار من آن هست که من می دانم / شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد