پست_اول_خار_ندارد مدیر استارتر عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 2570 عنوان نون خ ۴ 943 بازدید | 15 پست نون خ ۴ رو نمیسازن دیگه؟ 😐قشنگ بود فیلمش زیر خاکیا روحشون شاد. رو خاکیا دلشون شاد🖤 کاربری هفتمم میباشد😎 1401/01/08 | 19:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
5127 عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 24303 توروخدااون چی بود آخه😐😶 💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔 💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
پست_اول_خار_ندارد مدیر استارتر عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 2570 توروخدااون چی بود آخه😐😶 ماهوارمونو فروختیم مجبورم فیلمای تلوزیون رو تحمل کنم😂 زیر خاکیا روحشون شاد. رو خاکیا دلشون شاد🖤 کاربری هفتمم میباشد😎
5127 عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 24303 ماهوارمونو فروختیم مجبورم فیلمای تلوزیون رو تحمل کنم😂 منم ماهواره ندارم گلم ولی عاشق فیلم پایتخت بودم 💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔 💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
دکترارنست عضویت: 1398/01/07 تعداد پست: 5306 توروخدااون چی بود آخه😐😶 واقعاً می گی؟؟؟؟ عالی بود ترکوند که!!!!تو نظرسنجی پارسال با اختلاف زیاد از پایتخت بالاتر بود پایتخت دیگه چیزی برای گفتن نداشت
yasamansabz عضویت: 1399/09/05 تعداد پست: 3606 منم ماهواره ندارم گلم ولی عاشق فیلم پایتخت بودم سلائق فرق داره گلم'''''همه سلیقه شون با شما یکی نیست منم عاشق نون خ بودم ولی دیگه پایتخت برام جالب نبودحداقل نگید اون چی بود بگید به سلیقه من نبود یا من دوست نداشتم بهتره به سلیقه هم احترام بذاریم
مهینتاج۱۴۰۰ عضویت: 1400/11/19 تعداد پست: 3676 سریالهایی مثل اغما اویک فرشته بود اینارو بسازن خیلی خوب بودن دعاکنیدبرام خدا به منم فرزندی عطاکنه
پست_اول_خار_ندارد مدیر استارتر عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 2570 سریالهایی مثل اغما اویک فرشته بود اینارو بسازن خیلی خوب بودن اغما رو میده فک کنم تو ای فیلم البته فک کنم ها زیر خاکیا روحشون شاد. رو خاکیا دلشون شاد🖤 کاربری هفتمم میباشد😎
مهینتاج۱۴۰۰ عضویت: 1400/11/19 تعداد پست: 3676 اغما رو میده فک کنم تو ای فیلم البته فک کنم ها بلا میده نگاه میکنم اویک فرشته بود هم همون ای فیلم میده جفتش رو میبینم اما خب تکراریه جدید بسازن خوبه تو این سبکها احضار هم خوبه دعاکنیدبرام خدا به منم فرزندی عطاکنه
پست_اول_خار_ندارد مدیر استارتر عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 2570 بلا میده نگاه میکنم اویک فرشته بود هم همون ای فیلم میده جفتش رو میبینم اما خب تکراریه جدید بسازن خوب ... هیچکدومو نمیبینم بجز سه در چهار و خانه ب دوش بنظرم سریال های جدید حتی ارزش نگاه کردنم ندارن خیلی خیلی چرت و مزخرف شدن زیر خاکیا روحشون شاد. رو خاکیا دلشون شاد🖤 کاربری هفتمم میباشد😎
مهینتاج۱۴۰۰ عضویت: 1400/11/19 تعداد پست: 3676 هیچکدومو نمیبینم بجز سه در چهار و خانه ب دوش بنظرم سریال های جدید حتی ارزش نگاه کردنم ... بزنگاه هم قشنگه ببین دعاکنیدبرام خدا به منم فرزندی عطاکنه
مهینتاج۱۴۰۰ عضویت: 1400/11/19 تعداد پست: 3676 هیچکدومو نمیبینم بجز سه در چهار و خانه ب دوش بنظرم سریال های جدید حتی ارزش نگاه کردنم ... خانه به دوش رو که اینقدر نشون داده حفظم دعاکنیدبرام خدا به منم فرزندی عطاکنه