2777
2789
نیشابور.عربخانی

مگه مشهد نیستی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

آره ولی نیشابور عمل میکنم.تعریفشو شنیدم زیاد

قشنگ میشه بینیت 😍

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
خداکنه

ولی من خیلی ترسو ام فیلمشو دیدم دیگه جرات نمیکنم عمل کنم

ترس که داره..آدم نمیدونم چرا اینجوریه..قانع نمیشه

اره بخدا ولی تو فیلمشو نبین چون منصرف میشی تا اخر عمرت😂

نمیبینم،😃😃😃😃😃

👌🏻😁

من ی نمای دیگم میزارم

بینی شما که خوبه. اما اگه تصمیم به عمل گرفتی حتما برو نمونه کارهای دکتر مهدی غلامی رو هم ببین. 

مامان یه گل پسر ناز و دوتا جوجو تو راهی که هنوز جنسیتشونو نمیدونم😍                                            🤍 من حامل فرشته های خداوند هستم و فرشته های خدا از طریق من به دنیا خواهند آمد و حامل عشق، محبت، نور، سلامتی و برکت هستند🤍
عزیزم عمل کردی راضی هستی منم یه هفتست عمل کردم پیش ایشون

شما راضی هستین از عملتون؟ بنظرت کارش خوبه؟ تو رو خدا راهنماییم کنین دیوونه شدم. بین ایرج وکیلی و رقیه عرب نیا موندم.