2777
2789
عنوان

بوی ادکلن رو بدن شوهر

993 بازدید | 38 پست

من بخاطر بارداریم سر کار نمیرم، شوهرم رفته بود سر کار، وقتی اومد لباسشو دراورد دیدم بدنش و زیر پوشش بو ادکلن میده، شوهرم ادکلن خوشش نمیاد نمیزنه، اولی که اومد گفتم بو ادکلن میدی گفت اره فلان همکارم اومد همو بغل کردیم، جالبه نه کت نه پیرهنش بو ادکلن نمیده ولی زیرپوشش و تنش بو میداد، باز دو ساعت بعدش به بهونه اینکه لباسشو بزارم ماشین گفتم چه بو ادکلن تندی میده، زیر پوشت بو میده ولی پیرهنت نه، باز اسم همکارشو اورد گفت ادم خوبیه و فلان فلان، بعد خودش گفت تازه کتمم تنم بوده، بعد اون متوجه شد یکم بهم ریختم، مدام سوال میکنه خوبی، حس میکنم پریشونی، میخوای بریم بیرون بگردیم، 

البته بگم بو ادکلنه مردونس

شما جای من بودین چه فکری میکردین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با اولین نشونه قضاوت نمیکردم

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...
من فکر بد نمیکردم من چند روز پیش سوار تاکسی شدم بوی ادکلن راننده نشسته رو پالتوم  لنتی نمیره ...

پیک واسمون غذا اورده بود کل پلاستیکش بوی ادکلنشو میداد درشو باز کردم حتی دستامم بوگرفته بود😐

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...

خودت داری میگی بو ادکلن مردونه اس دیگه حرف حسابت چیه؟نکنه فک کردی شوهرت گیه؟😂استغفرالله😂الکی حساس شدی گل ب چیزای خوب فک کن برید بیرون ی چرخی بزن خوب میشی💋❤

خداحافظ عشقِ آخرِ من نِمیری از قلب و باورِ من...💔🖤🥀ی کاری کردی نبینم اصن روی خوشو بی تو ازم دنیامو گرفتی ب اون چشمات قسم...💔🖤