2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاید

254 بازدید | 8 پست

دوستان من اصلا بانک ملی حساب ندارم... هیچ حسابی... ولی الان از بانک ملی برام اس ام اس کسر از حساب اومده... و اینکه این خط رو ۳ ماه پیش گرفتم و تازه دارم استفاده میکنم... ممکنه هک شده باشم😭

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

ن برای اون کسی هس ک خط برای اون بوده ،   طرف باید میرف بانک میگف ک خطمو عوض کردم باید اس ام اسشو غیر فعال کنید ،

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
ن برای اون کسی هس ک خط برای اون بوده ،   طرف باید میرف بانک میگف ک خطمو عوض کردم باید اس ام اسش ...

آخه من خط جدید گرفتم.... ینی قبلا مال کسی بوده؟

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه من خط جدید گرفتم.... ینی قبلا مال کسی بوده؟

اره احتمال هس ،،  بعدشم میگی توی بانک ملی حساب نداری پس نترس 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
اره احتمال هس ،،  بعدشم میگی توی بانک ملی حساب نداری پس نترس

ن ندارم

سلام خوبین ؟ ببخشید شما هم توهم سرطان مری داشتین؟ 

من همش میترسم 

بچم به تازگی بعد از بارداری فوت شد توی تاپیکام هست 

بعد ازاون موقع نفس کشیدن و قورت دادن آب دهن و حتی راه رفتن داخل مری درد احساس میکنم 

یه جایی نزدیک به معده اما خود معده نیست 

مری هست... داخل مری اون پایین 

ی درد همیشگی هست 

حتی کرونا گرفتم فکر میکردم ریم درگیر شده رفتم سی تی اسکن 

ولی نشده بود 

دردش موقعی که نفس حبس میکنم بیشتر احساس میشه 

واقعا میترسم بی اشتها هم هستم 

سلام خوبین ؟ ببخشید شما هم توهم سرطان مری داشتین؟  من همش میترسم  بچم به تازگی بعد از با ...

عزیزم مطمئنی این چیزی ک حس میکنی بغض نیست؟از اعصابت نیست؟آخه علائم شما اصلا سرطان نیس دور از جونتون...سرطان مری سرفه های وحشتناک و خون آلود داره... کاهش وزن شدید داره...ی دکتر گوارش برید ولی 

عزیزم مطمئنی این چیزی ک حس میکنی بغض نیست؟از اعصابت نیست؟آخه علائم شما اصلا سرطان نیس دور از جونتون. ...

من افسرده که هستم دارم داروی اعصاب مصرف میکنم 

چون خیلی استرس همین رو دارم علت مصرف داروی اعصابم همینه که میترسم از بیماری 

رفتم بهترین دکتر گوارش فقط امپرازول داده مصرف میکنم 

میگم نکنه این درد اول باشه ...اوایلش ابنطوری باشه 

اینجوری نیست ؟

من افسرده که هستم دارم داروی اعصاب مصرف میکنم  چون خیلی استرس همین رو دارم علت مصرف داروی ا ...

ن عزیزم اصلا اینجوری بروز نمیکنه... احتمالا شما دچار خطای سوماتیک شدین حتما ب ی روانپزشک مراجعه کنید