2777
2789
عنوان

چی جوابشو بدم؟

185 بازدید | 15 پست

بچه ها برای کار رزومه فرستادم بعد حقوق و ساعت کاری رو توضیح داد بعد ازش پرسیدم شرح وظایف رو بگه بعد پیام داده سلام خوب هستید من چی بگم الان؟میخوام در مورد کار توضیح بده

کاربری دست سه نفره❤️ سه تا دوست صمیمی❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگ دیدی لاس میخواد بزنه کلهم کنسل کن ادم لاشی هست ممکنه امنیتت در خطر باشه

صد در صد اگه دیدم از کار چیزی نمیگه یا کلی میگه کنسلش میکنم

باشه میام میگم بهتون

ببین بنظر من پیام دادن اینا همچین بجواب نمیرسی زنگ بزن بهش شرایط کارو بپرس بگو ببخشید بابت اگهی ک داده بودین تماس گرفتم 

میشه بگین کارتون درمورد چیه کاری ک باید انجام بدیم چی هست ببینم مناسب من هست یانه  اگ گف باید ببینین

بگو اگر ممکنه ی توضیحی بدین مناسب دیدم حضوری بیام بازدید اینهمه راهو پانشم بیام 

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

ببین بنظر من پیام دادن اینا همچین بجواب نمیرسی زنگ بزن بهش شرایط کارو بپرس بگو ببخشید بابت اگهی ک دا ...

وای چقدر خوب گفتی خیلی ممنونم عزیزم

باشه میام میگم بهتون

گاهی یعده لاشی الکی اگهی میزنن برای مزاحمت و کلاشی 

حواست باشه ب هر کسی اعتماد نکنی اگر حضوری رفتی حتمااااا یکیو باخودت ببر تنها نرو

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

چشم خواهری

چشمت بی بلا اعتماد بنفس داشته باش اصلا هول نکن و دقت کن تومدل حرف زدنش ببین ازکدوم آدماس

چشمت بی بلا اعتماد بنفس داشته باش اصلا هول نکن و دقت کن تومدل حرف زدنش ببین ازکدوم آدماس

فعلا که جواب نداده منم خجالت میکشم زنگ بزنم

فعلا که جواب نداده منم خجالت میکشم زنگ بزنم

خجالتتو بذار کنار وگرنه له میشی زیر دستوپای این جماعت متجاوز 

ادم رکی باش اعتماد بنفستم اصلا ازدست نده 

ادمای پر رو همیشه برنده هستن